>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Подаруйте молодим космічним шукачам шатл пригод, створений в стилі НАСА, і супутникову антену. Цей чудовий конструктор космічного корабля LEGO City 60224 «Місія на супутник» оснащений човником з кабіною, що відкривається для мініфігурки, підйомними клапанами на крилах і місцем ззаду для супутника, а також самим супутником з сонячними панелями, які відкриваються, мініфігуркою астронавта, що одягнений в костюм підвищеної безпеки з кисневим балоном і золотим склом на шоломі і гайковим ключем у руках.

Шатл з відкидними стулками в висоту 4 см, довжину 13 см і завширшки 17 см.

Супутник з розширеними панелями має ширину 7 см.

  • 5.0

    3 чер, 2021
    Классный, но маленький набор - с него можно начать собирать всю "космическую" серию LEGO City
    Недостатки:
    нет
    Embedded thumbnail
  • 5.0

    7 вер, 2020
    Невеликий одначе цікавий набір. Є космонавт з гайковим ключем, є супутник і власне корабель. Може бути як самостійною іграшкою, так і хорошим доповненням колекції. Мій трирічка з допомогою старшого брата зібрав менше ніж за годину, а потім ще пару тижнів грався, поки не сталась аварія і корабель не перебудували на щось інше)) Чудовий варіант, коли хочеться бюджетне щось космічної тематики.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Тоже периодически покупаем игрушки Лего для сына, этот набор очень хороший, сын сам его собирал. Соединения хорошо крепятся, играет с шаттлом уже на протяжении второй недели!
  • 5.0

    6 чер, 2019
    Удачная покупка, игрушка хоть и маленькая, но деталей довольно много и качество меня приятно удивило, классно сделан набор, придраться не к чему и ребёнок доволен, мне магазин понравился.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари