>
Уточнити наявність у постачальника
329 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

74 шт.
1 шт.
15.7 × 14.1 × 4.5 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Хочемо показати ще одну новинку — набір 60300 "Квадроцикл для порятунку диких тварин" з серії City. Він розповість нам про рятувальну операцію в савані.

 

Побудуйте квадроцикл

Для того щоб швидко добиратися до постраждалих тварин і перевозити їх, рятівнику необхідний швидкий і прохідний транспорт. Цим транспортом стане квадроцикл. Він забарвлений в яскравий червоний колір і має емблему рятувальників тварин на своєму капоті. Великі шини на колесах говорять про те, що цей квадроцикл буде легко проходити через перешкоди і м'який грунт. Ззаду є місце для кріплення дрона. Дрон забарвлений в нейтральний білий колір і має дві рухливі лопасті для польоту. У центрі знаходяться дві великі камери.

Використовуйте дрон

За допомогою пульту керуйте дроном, щоб спостерігати за тваринами у важкодоступних місцях. Наприклад, на дереві або в водоймах. Також успішно використовуйте дрон, щоб оглянути тварин не підходячи до них. Тихий дрон не злякає їх так, як могла би людина.

 

Врятуйте тварин

У цьому наборі є мініфігурка рятувальника, який має шолом для безпечного водіння квадроцикла. Він також має пристосування для лову тварин, яким потрібно надати медичну або іншу допомогу. Відстежуйте стан тварин за допомогою дрона, після чого використовуйте пристосування і акуратно спіймайте тварину. Далі при необхідності, використовуючи квадроцикл, відвезіть її для лікування та реабілітації

Тварини

У наборі 60300 "Квадроцикл для порятунку диких тварин" з серії City дії відбуваються в савані. Ви зможете побудувати дерево з пишною кроною, по якому стрибають і їдять банани пара непосидючих мавп. Також можна побачити фігурку краба, який виліз з найближчої водойми.

 

Об'єднайте з іншими наборами

Цей набір невеликий і дозволить зрозуміти, чи подобається вам тематика порятунку та спостереження за тваринами. Якщо цей набір сподобався вам, то ми поспішаємо вас порадувати, що він відмінно поєднується з двома іншими наборами. А саме з новими наборами із серії City:

  • 60301 "Позашляховик для порятунку диких тварин";
  • 60302 "Операція з порятунку диких тварин".

Зберіть три набори одночасно і створіть один великий заповідник, в якому будуть жити різні тварини. Це збільшить кількість можливих історій і варіацій ігрового сюжету.

 

Навчальний набір

Цей набір підійде для дітей від п'яти років і старше. Даний конструктор відмінно прививає турботу і любов до тварин, а також прояв співчуття до братів наших менших. Крім цього, при складанні набору дитина розвиває логічне мислення, креативність та творчі навички. А під час гри з набором проявляється фантазія дитини.

Після об'єднання наборів, про які ми говорили раніше, буде можливість пограти разом з друзями, де кожен матиме свої обов'язки. При грі з друзями у дитини будуть розвиватися комунікативні якості, а також вміння ділитися.

Де можна купити такий набір?

Набір 60300 "Квадроцикл для порятунку диких тварин" з серії LEGO City можна купити в нашому магазині. Достатньо натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    9 лис, 2022
    Я взяла цей набір для племінника, коли в черговий раз йшла у гості. Справа у тому, що він дуже любить набори лего з тваринами і навіть створив з них невеликий зоопарк. Тому цей набір став гарним доповненням. Як у дорослої людини, так і у дитини його збірка не займе багато часу. Кермо на квадроциклі справді акуратне порівняно з моделями квадроциклів, які я мала у дитинстві. Мініфігурка може їздити на ньому між вольєрами та дивитись за порядком. Фігурки мавп чарівні і можуть висіти за хвости.
    Достоинства:
    Мавпи милі. Скорпіон синій та небезпечний. Дрон класний. Невеличке дерево вписується в історію. Мавпяча купка смердюча. Банан жовтий. Наліпки відсутні.
    Недостатки:
    Хотілося б альтернативне волосся для фігурки.
  • 5.0

    9 лис, 2022
    З моменту виходу цього набору до теперішнього часу він не втратив своєї цінності і досі може потішити будівельників, не обов’язково навіть міста. Без довгих речень, у ньому є: 2 мавпи, 1 скорпіон, 1 міні-фігурка (наскільки я розумію, він ніби дослідник), чотириколісний квадроцикл із підвіскою, дерево (невелике, але гарне), предмет для взаємодії зі скорпіонами та дрон. Також можна пропустити, але є надрукований задній номерний знак! Що ж, думаю це непоганий набір за 300 гривень. Принаймні мавп можна не часто зустріти.
    Достоинства:
    2 фігурки мавп однозначно перемога. Транспортний засіб може стояти всіма колесами на землі, незалежно від місцевості. Фігурка на квадроциклі тримається добре.
    Недостатки:
    Не знаю наскільки цікаво грати лише з цим набором, тому він радше як доповнення.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари