>
Уточнити наявність у постачальника
9999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

837 шт.
6 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Разом з конструктором LEGO City 60228 «Космічна ракета і пункт управління запуском» сконструюйте і запустіть свою ракету в космос.

У великому наборі можна знайти безліч функціональних деталей, які доставлять задоволення не тільки колекціонерам наборів НАСА, а й любителям космічної тематики, адже в наборі є багато всього для цікавої гри. Ракета складається з декількох модулів і закріплена спеціальними "руками-держателями" які перед запуском опускаються, відпускаючи таким чином ракету. До ракеті побудовані спеціальні рейки з невеликою рейкової машинкою і двома посадочними місцями, щоб в них сісти, досить забратися по драбинці. Є невеликий центр запуску, вікно можна зняти для доступу всередину, де знаходяться декілька столів з екранами запуску, даними польоту ракети і пультом запуску. Також в наборі є невеликий всюдихід зі спеціальним захватом, для зручності навантаження вантажу в ракету, і маленький робот з дослідним сканером.

  • Можна встановити LEGO City Explorers додаток на мобільний телефон для розширення функцій гри з набором.
  • У набір входять мініфігурки: директор по запуску ракети, технік, 2 вчених, 2 астронавта, фігурка робота.
  • 5.0

    8 січ, 2022
    Благодаря длительным выходным наконец-то смог выложить давно отснятую сборку LEGO ракеты - очень крутой набор для фанатов космоса!
    Embedded thumbnail
    • 8 січ, 2022
      Добрый день! Спасибо за такой отличный формат отзыва. Рады, что Вам понравилось. Однозначно лайк и подписка от нашей команды;)
  • 5.0

    2 лип, 2019
    Конструктор этот крайне грамотно продуман, видно, что над ним и вправду просто изумительно потрудились, столько составляющих, ребенку нравится очень и очень сильно. Пожалеть о приобретении не пришлось.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Таких наборов в моём детстве не было, я для сынишки покупал, он конечно доволен. Я сам все детали проверил и нареканий у меня нет, обалдеть какой классный конструктор, даже мне приятно на него смотреть и в руках держать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари