>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

209 шт.
15 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Пригоди в космосі разом з конструктором LEGO City 60230 «Комплект мініфігурок «Дослідження космосу»» будуть більш цікавими. Набір для космічних досліджень і розробок включає в себе безліч нових мініфігурок з різними ролями, які пов'язані з космічними подорожами і дослідженнями. У цьому наборі також є обертовий тренажер для космонавтів G-сила з двома сидіннями, бігова доріжка, кам'янистий п'єдестал, дрон з обертовим ротором, інкубатор для рослин, підставка робота, комп'ютерний стенд і випробувальна ракета з підставкою.

Повертайте верх тренажер G-сила, щоб допомогти астронавтам підготуватися до космічних подорожей.

  • У набір входять 14 мініфігурок: оператор камери, репортер, інженер-механік, ботанік, інженер по ракетам, 7 астронавтів, інженер по дронам, особистий тренер і фігурка робота.
  • Додаткові аксесуари: збільшувальне скло, білий прапор, мегафон, камера, мікрофон, голова прибульця на паличці, 2 шолома астронавта з синім козирком, шолом астронавта з золотим козирком, костюм підвищеної безпеки для польотів в космос із золотим козирком і підсвічуванням, відро для сміття, гуртка, пульт дистанційного керування для дронів, коробки для піци, піца і набір інструментів.
  • 4.0

    5 жов, 2020
    Набор LEGO City «Комплект минифигурок «Исследования космоса» могу посоветовать тем детям, которые интересуются тематикой космоса. Мой сын как раз такое любит и поэтому сильно обрадовался новому конструктору. А еще он идеально подходит для коллективной игры, например с друзьями сыну намного интереснее играться, чем в одиночку. Было занятно наблюдать какие фигуры они вместе собирали помимо инструкции, так что мышление развивает хорошо этот комплект. Но вот не понравилось, что в комплекте нет большой платформы чтоб можно было все фигурки закрепить. А то выглядит не очень устойчиво и места реально мало для такого количества персонажей. С другими лего персонажами, как к примеру из этого комплекта https://constructors.com.ua/city/aviabaza-60210, тоже можно соединять. Поэтому он отлично дополнил мир других наборов.
    Достоинства:
    Много минифигурок в наборе, можно смело комбинировать разные варианты.И встречаются редкие детали.
    Недостатки:
    Не было бы лишним добавить в комплект более просторную площадку для удобства крепления всех фигурок.
  • 5.0

    2 лип, 2019
    Лего вже давно був потрібен подібний набір. Це чотирнадцять універсальних зробленних якісно мініфігурок, які можна включати в будь-які інші набори. Сподобалось, що добре прорисованні обличча, фігурки яскраві. Ми розіграли сюжет із висадкою на іншу планету, дослідили ії. Діти у захваті. Рекомендую лего зробити більше таких наборів різної тематики.
    • 19 лис, 2020
      Так, було б кльово, якби лего частіше робили саме такі набори, з безліччю унікальних і не дуже мініфігур. Чудово доповнюють набори космічної тематики.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Я очень довольна покупкой, переживала за качество, но набор точно оказался оригинальным, это понятно когда его раскрываешь и берёшь в руки фигурки. Качество очень высокое, ребёнок так вообще в восторге.
    • 19 лис, 2020
      Мініфігурки і справді чудові. А що головне - усі такі різні. Добре, що хоч тут лего трохи заморочилися, а то в більшості наборів стандартні мініфігурки, з однаковими обличчями і торсами.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари