>
Під замовлення
7499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

806 шт.
11 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Сніговий курорт ЛЕГО 60203
Відчуй захопливі веселощі разом з набором ЛЕГО 60203 Гірськолижний курорт! Цей великий екшн набір - новинка першої половини 2020 року у лінійці ЛЕГО Сіті. Гра з ним може дати масу цікавих історій і сюжетних лінійок про пригоди міні фігурок на зимовому відпочинку. У наборі LEGO 60203 цілих 10 міні фігурок (є навіть міні фігурки дітей, які менше зростом, ніж стандартні Лего-чоловічки). Транспорт набору ЛЕГО 60203 ознайомить нас з технікою гірських рятувальників на всі випадки життя - є пошуковий гелікоптер з відеокамерою, потужний позашляховик з масивним міцним відвалом для розчищення снігових заметів і маленький швидкий снігохід з причепом, на якому розміщені ноші для постраждалих. Також в наборі LEGO 60203 є цікаві будинки - це і невелика крамничка з гарячими напоями, і різні споруди для катання на сноубордах, лижах і скейтбордах, а «родзинками» виступають два порівняно великих будинки - в одному з них розміщений магазин спортивного екіпірування для гірськолижників, а в двоповерховому будинку розташований офіс рятувальників - на першому поверсі є пункт надання першої допомоги, а на другому поверсі - кімната відпочинку для персоналу аварійно-рятувальної служби. LEGO 60203 Sky Resort багатий на аксесуари - тут ви знайдете кумедного сніговика, невелику зелену ялинку, сноуборди, лижі, інвентар рятувальників, помаранчевий сепаратор деталей для акуратної гри і багато іншого!

Розміри LEGO 60203 Sky Resort
Коробка набору ЛЕГО 60203 має значні розміри - 47,26 см. в довжину, 27,5 см. у висоту і 6,5 см. в ширину. Самі ж будівлі і транспорт набору LEGO 60203 Sky Resort ви можете розміщувати на будь-який ігровій площі, збільшуючи або зменшуючи відстань між ними для зручності гри.

Де купити?
Купити LEGO 60203 Sky Resort в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах України (крім окремих районів Донецької та Луганської області та АР Крим) ви можете за допомогою офіційного дилера ЛЕГО в Україні - магазину constructors.com.ua.

 
  • 4.0

    15 жов, 2020
    Строить немного сложнее, чем может показаться на первый взгляд. Ребенку пришлось даже обратиться за помощью ко мне, но он у меня еще маленький. Для пятерки не хватает деталек за свою стоимость, но зато транспорта прибавляет в коллекцию много.
    Достоинства:
    Что сразу бросается, так это много деталей, среди которых 11 человечков, вертолетик, снегоход, грузовик, спасательная база, лыжный магазин и барная стойка. Все из перечисленного получается прочным.
    Недостатки:
    Немного завышенный ценник, хотя вроде набору лицензию ни за какие права оплачивать не нужно как каким-нибудь Звездным войнам и т.д. При этом сборка достаточно простая

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари