>
Під замовлення
4999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

186 шт.
0 шт.
26 × 4.8 × 14 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Незвичайна коробка з цим набором, виконана в матово-білому кольорі і з чарівним сюжетом на лицьовій стороні, служить відмінним доповненням до набору Lego 45100. Якщо в наборі 45100 діти вчаться правильно описувати явища і предмети матеріального світу, то набір Lego 45101 пропонує досліджувати і описати другий світ - світ чарівництва, фантазій і магії. Близько двох сотень деталей набору включають в себе необхідні для загадкового чаклунського світу атрибути - міфічних героїв, драконів, магічні аксесуари і зброю. Так діти зможуть не тільки досхочу пофантазувати, але і побудувати сюжети з улюблених з раннього дитинства казок, віршиків і байок.

  • 5.0

    12 лис, 2018
    Набор взяла с целью улучшения у ребенка способностей пространственно мыслить, тренировать логику и мелкую моторику. Добротный состав, несмотря на довольно скромное количество деталей в 186 штук, ребенку этого достаточно для того, чтобы создать разные предметы, героев ассоциируя их с любимыми персонажами мультфильмов, сказок, книжных историй. Детали качественные, это присуще всем оригинальным наборам Lego. В ближайшем будущем, как весьма существенное дополнение к этому набору, рассматриваю еще возможность купить данный к праздникам https://constructors.com.ua/Education/Dopolnitelnyy-nabor-StoryStarter-Postroy-svoyu-istoriyuGorodskaya-zhizn-45103 с которым у дитя будет больше возможностей и деталей для воплощения своих идей.

Рекомендуємо подивитися ці товари