>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
1 шт.
13.6 × 1.5 × 13.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Power Miners

Хочемо представити вам дуже ексклюзивну і раритетну мініфігурку жовтого кам'яного монстра Сульфурікса із серії мультфільмів «Гірники-прохідники» (Power Miners) 2009-2010 років. Сюжет мультфільму зав'язується на тому, що уряд наказав розвідати і дізнатися, чому почалися дивні землетруси. Спускаючись в підземелля, гірняки виявляють глибоко під землею страшних монстрів із каменю, що світиться. Вони добувають незвідані енергокристали, які їм дуже потрібні.

Кам'яні Сульфурікси

Один з таких кам'яних монстрів, який відрізняється своїм жовтим світінням, здібностями і поведінкою. Ходять чутки, що саме Сульфурікси були першими кам'яними монстрами в світі LEGO і завдяки, здатності плавитися в камінні вони зробили всі великі тунелі в підземеллях. Вони відомі тим, що здатні за раз проковтнути багато кристалів і навіть не помітити. Один з Сульфуріксів проковтнув їх настільки багато, що перетворився на велетня Геолікса. Він став великою загрозою не тільки для гірників, а й для їх техніки. Через деякий час Геолікс став Кришталевим королем.

Про мініфігурки

Модель Сульфурікса складається з каменю і жовтого світіння. Воно покриває його ноги і переходить в тулуб, доходячи до самого рота. До речі, рот у Сульфурікс відкривається шляхом відкидання голови, для поїдання енергокристалів, які потрапляють і зберігаються всередині кам'яного монстра. Мініфігурка вже стоїть на підставці коричного кольору і готова прикрасити вашу полицю з моделями із конструктора ЛЕГО.

Велика рідкість

Моделі кам'яних монстрів з мультфільму «Гірники-прохідники» (Power Miners) є дуже рідкісними, так як вони були випущені давно і в малій кількості. На щастя, в нашому магазині ви можете їх замовити за хорошою ціною!

  • 5.0

    24 бер, 2021
    Я ніколи до цього не бачив наборів з цими чувачками та мультфильму. Але завдяки лего, спочатку взяв набір, а потім і мультик подивився. До речі, усім раджу. Фігурка дуже схожа, навіть рот відкривається. Варто взяти хоча б через те, що це нереальний раритет, напевно, більше їх ніде не знайти. В комплект також входить підставка, монстрик одразу готовий до стояння на полиці.
    Достоинства:
    Дуууже схожий на мюльтяшного монстрика, навіть щось на кшталт підсвітки є. Рот відкривається для поглинання кристалів.
    Недостатки:
    Шкода, що серію полібегів дуже швидко закрили. Хотів би якогось продовження.
    • 7 тра, 2021
      Та нету тут подсветки. Просто он сам сделан таким чуть прозрачным, вот и создается ощущение.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Это какой-то мультик был или что? Монстрик знакомый, но не могу вспомнить где я его видел. За счет желтого тела создается эффект свечения (хотя понятно, что светится он не может). На сайте попал на него случайно, но мне понравился. Есть ли еще что-то похожее на него? Может даже серия полибэгов?
    Достоинства:
    Нужно больше таких забавных монстриков. Вроде ведь и ничего особенного, но мне нравится.
    Недостатки:
    Набор только под заказ.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Мне очень было интересно, что же внутри, поэтому я приобрел пакетик. Как минимум, стоит он очень дешево. Я слышал, что где-то есть и комиксы по ним или что-то вроде того, пришлите, а то ничего не понимаю. Внутри оказался такой вот чудик. Возможно, Сульфурикс, хотя до конца не понятно.
    Достоинства:
    Выглядит робот или что это, весьма неплохо. Простенько, но что можно хотеть от такого старого набора, так еще и по такой цене.
    Недостатки:
    В наборе только он и все.
    • 7 тра, 2021
      Это была такая серия лего. Или я ошибаюсь?
  • 12 сер, 2020
    В наличии?
    • 19 сер, 2020
      Добрый день! Товара нет в наличии, доступен под заказ.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

205 шт.
7+