>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

60 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
4+
0 шт.
4.0

Опис

Складно знайти дитину, яка б не захоплювалась фантастичним всесвітом "Зоряних війн". Саме тому компанія ЛЕГО вирішила випустити дуже цікавий набір ...

Винищувач Опору типу Х

Конструктор складається всього лише з 60 деталей, тому буде цікавий як хлопчикам, так і дівчаткам віком від 4-х років. Дитина може власними руками зібрати знамениту модель винищувача, без якого не обходилась жодна битва. Модель відрізняється глибокою деталізацією, стильним дизайном і в точності повторює навіть найдрібніші риси винищувача з фільму.

Зверніть увагу, що іграшка має спеціальні крила, які здатні змінювати своє положення при польоті і при посадці. Більш того, винищувач має кабіну, в яку можна помістити мініфігурку По Дамерона. До речі, мініфігурка в точності повторює зовнішній вигляд реального персонажа, а також має бластер. Неможливо обійти стороною і дроїда BB-8, для якого також передбачено окреме місце в кабіні винищувача.

Таким чином, діти можуть насолоджуватися процесом складання, придумувати різні ігрові ситуації або просто милуватися зовнішнім виглядом винищувача. У будь-якому випадку вони отримають море задоволення і радості.

Як зібрати?

Деталі відмінно між собою взаємодіють, а також не бояться подряпин, падінь і інших неприємностей. Однак, щоб "будівництво" було максимально цікавим, можна скористатися спеціальною інтерактивною інструкцією, яка встановлюється на телефон. З її допомогою можна обертати і масштабувати тривимірні зображення.

Набір LEGO Star Wars 75297 Винищувач Опору X-Wing відмінно підходить для гри як в наодинці, так і разом з друзями. Більш того, його можна поєднувати і з іншими конструкторами, що значно розширить ігрові можливості.

Купити ЛЕГО 75297 можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії.

 

  • 4.0

    31 бер, 2021
    Це чудовий набір для малюків, які тільки-тільки переходять з дупло до лего. Моєму синові майже 4 роки, і він міг побудувати це переважно самостійно. Його радості не було меж, коли він нарешті побачив перед собою готовий винищувач. Більш старші збирачі лего звичайно будуть розчаровані простотою та непропорційністю. Проте як на мою думку, то набір створений не для них, а для дітей, які починають знайомитися з справжнім лего.
    Достоинства:
    Невеликий, нескладний за збіркою набір, який підійде для маленьких дітей. Мені дуже сподобалась мініфігурка дроїда.
    Недостатки:
    Я зніму 1 зірочку за як я вже зазначив, простоту та непропорційність. Проте не знаю, чи варто.
  • 3.0

    6 бер, 2021
    В моей коллекции есть несколько вариантов полноразмерных X-wing, но мой четырехлетний ребенок хотел свой. Этот набор идеально подходит для маленьких детей, которые только учатся строить. Легко собрать и так же легко починить, когда мой сын неизбежно пытается заставить его летать. Однако со своей стороны скажу, что деталей мало, истребитель немного непропорциональный. BB-8 даже не подходит на свое место. 3 из 5.
    Достоинства:
    С одной стороны, истребитель хорош для детей. За относительно низкую цену они получают достойный набор. Также включена редка минифигурка.
    Недостатки:
    С другой стороны, деталей откровенно мало. Проблемы с тем, чтобы усадить минифигурки.
    • 1 кві, 2021
      Ну так все, набор отлично выполняет свою функцию - подходит для малышей.
  • 5.0

    6 бер, 2021
    Этот набор идеально подходит для маленьких детей, которым пока не нужна уйма деталей и сложные инструкции. Этот комплект - самый дешевый комплект, который я видел на сегодняшний день, который включает минифигурку BB-8, поэтому будет ценным и для коллекционеров фигурок. Набор имеет правильный размер для набора, с которым можно играть, и его легко собрать.
    Достоинства:
    Минифигурка BB-8. Крепкий набор, с которым можно играть. Собирается просто. Как раз то, что нужно для первого набора по Звездным войнам.
    Недостатки:
    Понятно, что набор будет не нужен людям постарше и тем, у кого есть минифигурка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари