>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

23 шт.
1 шт.
17 × 1 × 14 cm
5+
0 шт.

Опис

   Прийшло довгоочікуване літо і нарешті Мія може провести цілий день, катаючись на водному мотоциклі. Вона просто обожнює все, що пов'язане з природою і тваринами, так що це якраз її стихія. Пора і Вам приєднатися до неї. Хто знає, які пригоди Вас чекають, можливо, навіть пощастить побачити величезну черепаху.

   Набору LEGO Friends "Водні пригоди Мії" точно є, чим Вас здивувати, адже в нього входить:

  1. Мініфігурка самої Мії. Одягнена в блакитну майку, салатові шорти і фіолетові в'єтнамки, дівчина готова кататися цілими днями безперестанку. Традиційно, у неї зелені очі і ластовиння.
  2. Салатовий водний мотоцикл. Він має сіре кермо, що крутиться, зручні підставки для ніг і деталі, які імітують бризки води. Очевидно, вона любить іноді поганяти зі швидкістю.
  3. Лавандовий шолом і яскраво-помаранчевий рятувальний жилет. Навіть в такому невеликому наборі LEGO, безпека понад усе, тому якщо і сідати на мотоцикл, то тільки в них.
  4. Велика салатова черепашка з коричневими цятками, що віддалено нагадує Зелену морську черепаху. Як любителька природи, Мія точно буде рада такій зустрічі.
  5. Невеликий піщаний острів, на якому власне і розташувалася черепаха. Ймовірно, всі люблять час від часу погрітися на сонечку. Окрім неї, тут також біла мушля з рожевою перлиною і квітка лавандового кольору.

   Полібег "Водні пригоди Мії" повністю відповідає тематиці серії. Деталі відмінно поєднуються. При цьому, краще доповнити цим полібегом набори, пов'язані з водою, наприклад 41428, 41378, 41381, 41376, 41315 і так далі.

   Набір LEGO 30410 порадує Вас і ваших дітей і подарує безліч годин веселої гри разом з Мією. Особливо він сподобається фанатам серії, хоча підійде і випадковим покупцям.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари