>
Уточнити наявність у постачальника
5799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

530 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Рекомендуємо звернути увагу на унікальний конструктор LEGO NINJAGO Штаб-квартира синів Гармадона (70640). Він був створений за сюжетом відомого мультсеріалу «ЛЕГО Ніндзяго. Майстри Кружитцу». Набір був випущений в 2018 році і швидко набув популярності серед фанатів «світу з цеглинок». Сьогодні знову з'явилася можливість стати щасливим володарем раритетного конструктора. 

Опис

За сюжетом багатосерійного мультика, один з основних персонажів – Зейн, замаскувався під Зміїного Ягуара і намагається проникнути в штаб-квартиру ворога разом з Ллойдом, який керує спінером Кружитцу. А також перемогти Скіпа, Ультрафіолет і Нейлза, прорватися до головних воріт і роздобути Оні-маску Ненависті. 

У комплекті 530 деталей, 5 мініатюрних фігурок і докладна, зрозуміла інструкція по збірці. Габарити коробки 48 x 6,1 x 28,2 см. Рекомендований вік для гри з набором – від 8 років і більше. 

Що всередині коробки

Комплектація набору LEGO NINJAGO 70640 включає:

  1. Деталі, з яких можна побудувати підземну штаб-квартиру, спінер Кружитцу і Оні-мотоцикл.
  2. Розміри штабу становлять 13/21/32 см (висота, довжина і ширина). Габарити Оні-байка – 4/3/12 см (висота, ширина, довжина).
  3. У основної споруди рухливі стіни, вхід з рампою, так само тут є майстерня для мотоцикла, банкомат, молоти і леза, що обертаються, обертове колесо зі спеціальним кріпленням для мініфігурки, прапор синів Гармадона.
  4. Спіннер Кружітцу – це різновид транспорту для ніндзя, який оснащений шнуром для запуску, рухливим механізмом з капсулою для персонажа та ручкою для тримання. Розміри конструкції – 8/3/14 см (ширина, довжина і висота). 
  5. У коробці з конструктором можна знайти такі аксесуари: меч-сай Ультрафіолет, катани Зейна, сюрікени Ллойда, пара червоних катан і Оні-маску Ненависті. 

Мініфігурки

У наборі є 5 мініфігурок:

  • Зейн, переодягнений для маскування в Зеленого Ягуара. Цей персонаж є Майстром Льоду і Титановим ніндзя, першим зі створених Ніндроідов. Одягнений в байкерську різнокольорову жилетку, сірі штани, чорні наплічники.  Обличчя приховане за чорною напівмаскою. 
  • Другий командир синів Гармадона (банди кровожерливих байкерів) – зухвала гонщиця Ультрафіолет. Вона дуже грізна войовниця з особистістю змії. На ній шкіряний чорний жилет з нашивками, шкіряні штани. Лице покрите сірим гримом, його прикриває фіолетова хустка.
  • Ллойд (Майстер Енергії) – син лорда Гармадона, головного ворога Кружитцу. У фігурки чорне тіло з принтом. Голова жовтого кольору, на ній чорний капюшон. 
  • Нейлз – ще один член Синів Гармадона. Одягнений в чорну куртку-безрукавку з намальованими черепами спереду і символом банди на спині. На обличчі білий грим і чорна хустка, волосся – червоний ірокез. 
  • Шкідливий Скіп – член Синів Гармадона. На ньому шкіряний розмальований жилет байкера, сірі штани з чорним поясом. Голову захищає шолом. 

Унікальний ігровий набір LEGO NINJAGO Штаб-квартира синів Гармадона (70640) очікує вас в нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо високу якість і привабливі ціни. Відправляйтеся в захоплюючий магічний світ вже сьогодні!

 
  • 4.0

    11 лис, 2023
    Це справді непоганий, але не найкращий мій набір Лего. Збірка не дуже відповідає серії, тому підійде не кожному. Проблема в тому, що набір - це просто прикол для любителів ніндзя-спінерів. Весь набір побудований навколо ідеї, що у вас є ваш ніндзя-спінджитцу, який "дуелює" з пилкою, що може обертатися. В результаті набір займає багато місця. Це саме по собі добре. Є й інші набори, які включають в себе трюк зі спіннером, але мають трохи кращі та більш цільні збірки. Найкращий приклад, який я можу вам навести - це набір 70735. Однак набір має і великі плюси. Він поставляється з цікавим мотоциклом та класною мініфігуркою Зейна.
    Достоинства:
    Набір, події якого відбуваються не десь надворі, а всередині штаб-квартири. Можна потренуватися і врізатися в неї за допомогою спіннера. Рампа дозволяє додатково/окремо грати з мотоциклом. Зі спіннером легко розібратися і він довго обертається.
    Недостатки:
    Набір, на мою думку, розрізнений і надто зосереджений лише на спіннері.
  • 5.0

    11 лис, 2023
    Это очень забавный набор. Это один из тех наборов, которые выглядят еще лучше, когда их собирают вместе - я не был уверен, что это хорошее соотношение цены и качества, когда увидел картинки на коробке, но когда все собрано, это определенно стоит того. В наборе есть несколько действительно хороших минифигурок (Зейн, Ллойд, Ультрафиолет, Нейлз, Скип. Конструкция двери и маленький мотоцикл продуманы до мелочей и выглядят очень здорово. Возьмите еще один спиннер и сможете повеселится.
    Достоинства:
    Необычный набор, нет роботов или драконов. Комнату можно складывать и раскрывать по своему усмотрению. Довольно много деталей вокруг. Сквозь двери можно пробовать пройти на мотоцикле, либо спиннере. Выбор минифигурок неплохой и лично меня порадовал.
    Недостатки:
    Есть идея, что в наборе главная изюминка - это спиннер и в таком случае можно взять его отдельно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари