>
Уточнити наявність у постачальника
799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

115 шт.
3 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO 70824 «Знайомство з королевою Багатоликою Прекрасною» надає можливість приєднатися до Люсі під час першої зустрічі з королевою Багатоликою Прекрасною (Ватеврой Ва'Набі). Ця захоплююча модель має побудовану з кубиків LEGO королеву Ватевру Ва'Набі в формі коня з платформою, що обертається, а також 4 змінних деталі для вираження емоцій, які використовуються тільки тоді, коли ви перетворюєте Багатолику королеву в купку кубиків.

У конструкторі Ви знайдете п'ять героїв фільму: фігурку Банарнара побудовану з блоків, Ватевру Ва'Набі в формі коня, а також мініфігурки Солодкої Задеми, Сьюзен і Люсі.

Аксесуари: дві золоті чашки, піднос Сьюзен і наручники для мініфігурки Люсі.

  • 5.0

    13 бер, 2019
    Діти полюбляють лего. знайшла набір, який підходить як хлопчику, так і дівчинці - Знайомство з королевою Многолікою Прекрасною. Набір складається з 115 діталей. Все виконано зі смаком, діталі яскраві. Особливо сподобався дітям веселий банан та лошадка, королева неймовірна. Вигадали свою історію та грали. Рекомендую лего для розвитку уяви у дітей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари