>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

348 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

З конструктором LEGO 70827 «УльтраКиця і воїн Люсі» вступайте в битву з інопланетним загарбником і врятуйте Еммета. У УльтраКиці є кабіна з простором для мініфігурки, рухлива голова з трьома різними виразами обличчя, рухливі ноги і хвіст.

Набір включає в себе мініфігурки Еммета, Люсі і космічного загарбника, побудованого з кубиків, з клацаючим ротом і оком циклопа, що обертається.

Аксесуари: Арбалет з сагайдаком Люсі і знак у формі щита зі словом «СТОП».

  • 5.0

    3 лис, 2020
    Пропозицію придбати набір вніс син – дуже йому сподобалась киця. Та і впринципі мені вона також здалась доволі цікавою. Збирається доволі цікаво, також є можливість зміни емоцій, зрозуміло, що насупленою киця виглядає максимально епічно. Є ще маленька фігурка ніби прибульця, але порівняно з кицею виглядає так собі. Як на мене, доволі цікавий рухливий набір з безліччю можливостей для ігр.
    Достоинства:
    В наявності 2 мініфігурки з власними аксесуарами.
    Недостатки:
    Фігурка з сідла падає.
  • 5.0

    3 лис, 2020
    Пока только начал собирать лего, любимых серий нету, поэтому покупаю просто что понравится. Этот набор сразу понравился, еще не видел похожих конструкторов. Уже после покупки посмотрел Лего фильм 2, так вот эта киса прямиком из него. Но кисой это назвать сложно, это огромный шипастый зверь, верхом на котором можно усадить минифигурки. Кстати, они здесь красивые.
    Достоинства:
    Красивые фигурки. Полезные запасные детальки, включая прическу для Эммета.
    Недостатки:
    Симметричные конечности, скучно собирать.
  • 5.0

    14 бер, 2019
    Ребенок любит устраивать с различными героями схватки и спасать своих любимцев от злых персонажей, этот набор дал ему возможность играть вдоволь с большой красивой кисой, на спине которой можно посадить фигурки персонажа Люси. В качестве злодея здесь захватчик с большим глазом и ртом, который может щелкать при открытии, также фигурка Эммета, которого и следует обезопасить от нападения злодея-циклопа. Ультракиса выполнена таким образом, что все её конечности легко двигаются, выражение её лица можно будет менять в зависимости от желания, оно быть нейтральным, добрым и злым. У Люси для спасения Эммета есть красивый арбалет, а также небольшой предупреждающий знак.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари