>
Уточнити наявність у постачальника
4388 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

344 шт.
3 шт.
35 × 7 × 19 cm
8+
0 шт.

Опис

Увага! Прямо зараз, порушуючи спокій міста LEGO, Мікро Менеджер стріляє ракетами по Кардіо-Керрі. Але їй на захист стають безстрашні працівники фургону з морозивом – Майк та Яна. Захоплююче протистояння змінює свій вектор з того моменту, як фургончик з морозивом переобладнується в надзвуковий літак, що літає. З гігантською регульованою конусоподібною гарматою, у вигляді морозива - вершкового ріжка на даху та маневреними ракетами на крилах. Не гайте час даремно! Швидше застрибуйте в кабіну вантажівки, цільтеся в небезпечного робота, захищаючи Кардіо-Керрі.

Про набір

Ігровий набір The LEGO Movie Машина-літач з морозивом (70804) вважається раритетним ігровим набором, рік випуску 2014. Складається набір із 344 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання та листом наклейок для деталізації.

Вантажівка з морозивом

Підвіска вантажівки обтяжена, а колеса передбачені з рифленими шинами. Дані характеристики забезпечують ідеальну прохідність вантажівки з морозивом на будь-якій поверхні. Велика кабіна є однією частиною з кузовом, де стоять два холодильники з дозаторами для морозива та спеціальними холодильниками для фруктового льоду та ескімо. Дах вантажівки зйомний, що дозволяє детально розглянути внутрішній інтер'єр автомобіля.

Габарити вантажівки наступні – 13х15х7 см.

Бойовий літак

Трансформуйте вантажівку на бойовий літак для перемоги у битві. Крила стають замість бічних частин із колесами, кабіна вантажівки поділяється на дві незалежні між собою частини. Утворюється два посадкові місця, одне для пілота і друге для стрільця. Морозиво на даху, у вигляді вершкового ріжка, розгортається і трансформується в потужну гармату, що обертається. Всі солодкі ласощі у фургоні стають снарядами для атаки Лорда Бізнесу та його роботів.

Габарити бойового літака наступні – 12х16х20 см.

Серія LEGO Movie

Серія конструкторів LEGO Movie – це ігрові набори, створені на основі популярного анімаційного фільму "The LEGO Movie". Кожен фанат світу LEGO має унікальну можливість оживити улюблених персонажів з анімаційного фільму, а також створювати свої власні сценарії для гри. Кожен ігровий набір серії включає різні мініфігурки героїв, а також різноманітні локації захоплюючих сцен з фільму.

Ігрові набори серії підходять для дітей різного віку та різного рівня знань у складанні конструкторів ЛЕГО. Прості в розуміння інструкції зі збирання будуть зрозумілі кожній дитині старше 4 років. Як хлопчику, так і дівчинці будуть цікаві пропоновані сценарії для гри. Комбінуйте набори серії, створюйте захоплюючі пригоди разом із друзями. Відтворюйте культові сцени з фільму та вигадуйте свої ігрові історії.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари