>
Уточнити наявність у постачальника
34999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 135 шт.
13 шт.
47.5 × 16.8 × 58.2 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

The LEGO Movie Ласкаво просимо в Апокаліпсбург!

Ваша дитина напевно дивилась чудовий мультфільм The Lego Movie 2: The Second Part! Якщо ще не встигла - саме час це зробити разом унікальним конструктором. Легкий і смішний сюжет не залишить її байдужим.

Вторгнення злісних прибульців перетворило Цегла-град в постапокаліптичні руїни. Жителі містечка кілька разів відбудовували його заново, але підступні прибульці знову все ламали. Боротьба тривала цілих п'ять років. Але головний будівельник Еметт і його друзі Дикунка, Бетмен, а також хлопець "Де мої штани?" побудували нове місто, назвавши його Апокаліпсбург!

Отже, ласкаво просимо в ігровий всесвіт. Конструктор ЛЕГО 70840 призначений для дітей від 6 років, якщо вашій дитині трохи менше, ви можете грати удвох, і наглядати, щоб малюк не проковтнув невеликі деталі.

У комплекті ви знайдете цілих 3178 деталей і 12 креативних, відмінно опрацьованих фігурок. Величезне творчий простір, чи не так? Якщо ви думаєте, що дитина може розгубитися, то ваші тривоги абсолютно марні. Деталі конструктора чудово підходять один до одного, все інтуїтивно зрозуміло, до того ж вони супроводжуються дуже докладними й барвистими картинками.

Головному будівельникові Апокаліпсбурга - Емметту, дуже потрібні помічники, щоб відбудувати нове містечко на місці зруйнованого, і допомога вашого малюка доведеться вельми до речі!

Дитина із задоволенням буде проводити час зі своїми новими друзями в Апокаліпсбурзі! Вип'є чашечку кави в "Кафе без черги" в компанії Дикунки або перекусить хот-догом в закусочній на даху в компанії Бетмена. Загалом, можливостей стільки, що всього й не перелічити. Ваша дитина з величезним задоволенням стане сценаристом, режисером і декоратором в одній особі!

Варто відзначити, що деталі конструктора 70840 LEGO зроблені на 100% з екологічного матеріалу, що гарантує безпеку під час гри. До того ж вони проходять ретельну перевірку ще на етапі виробництва, тому відповідають всім світовим стандартам якості.

Діти можуть відтворювати сценки з фільму, придумувати нові сюжети й тут же втілювати їх в життя. А міцні, екологічні, прекрасно підігнані й просто приємні на дотик елементи конструктора будуть радувати знову і знову, розвиваючи уяву, дрібну моторику, а також наполегливість і творче начало. До того ж, набір може стати чудовою прикрасою дитячої кімнати, яке викликатиме приємні емоції при кожному погляді.

Якщо ви хочете проявити свою щиру любов і турботу, тоді набір 70840 - те, що потрібно.

 

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Зверніть увагу The LEGO® Movie Ласкаво просимо в Апокалипсбург можна замовити за предзамовленням. Він дуже незвичний, розроблений у стилі США початку 20 сторічча. Це таке собі місто, яке розположено у серці символу США . Є декілька варіантів для збору. Рекомендую збирати із дорослими, щоб жодна діталь не втратилась. Для нас цей набір став подорожжю у часі. Якість як завжди не підвела.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари