>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

82 шт.
1 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Подивіться, хто тут? Це ж відома Лама-тусовщиця! З нею буде весело і завзято кожному, ніхто не зможе встояти, дивлячись як вона запалює на танцполі. Ви напевно почнете пританцьовувати і повторювати танцювальні рухи Лами. Не стримуйте себе!

А ви знали, що в Сполучених Штатах Америки стало популярним проводити цілі весільні церемонії з Ламами та Альпаками? Спілкування з Ламою допомагає зняти стрес, підняти настрій, поліпшити як фізичний так і емоційний стан людини. Ось така наша Лама-тусовщиця, швидше давайте познайомимося з нею!

Створіть цілий музичний кліп з новою серією ЛЕГО VIDIYO. Для цього необхідно завантажити на свій смартфон спеціальне безкоштовний додаток VIDIYO, відсканувати унікальні пластинки BeatBits і на екрані вашого гаджета з'явиться відома Лама-тусовщіна та оживе. Знімайте нові і нові відеокліпи по 60 секунд, відчуйте себе справжнім режисером або зіграйте головну роль у вашому відео творінні.

Всі ці розваги можна взяти з собою куди завгодно завдяки BeatBox, куди поміститися все необхідне для зйомок. Ви зможете декорувати свій BeatBox за допомогою кубиків ЛЕГО, створіть свій унікальний дизайн.

Де б вас не відвідало натхнення, ви завжди зможете зняти ролик на будь-який локації, при будь-яких умовах. Вашої фантазії немає меж з ЛЕГО.

Поділитися роликами з друзями ви зможете в самому додатку, яке максимально продумано для безпеки вас і ваших інтересів, батьки можуть бути абсолютно спокійними у них повний доступ до того, що ви публікуєте і чим цікавитеся на просторах додатки.

Що в коробці? 82 деталі, 1 мініфігурка, 2 спеціальних елемента BeatBits, 14 випадкових елемента BeatBits, інструкція по збірці.

Купити Конструктор Party Llama BeatBox (43105) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 4.0

    29 бер, 2021
    Ахахах, побачила цей набір і в голові тільки: Happy llama, Sad llama, Mentally disturbed llama, Super llama, Drama llama, Big fat mama llama. А якщо серйозно, то набір дуже навіть сподобався. У мене є п’ятирічний син, який просто фанатіє від лего. Мені, як мамі, сподобалось, що він невеликий і все можна сховати в цю коробочку. В набір входить тусова лама з двома маракасами. Він сумісний з Vidiyo lego, яке можна завантажити на планшет або смартфон. Додаток доволі довго завантажувався та взагалі працює ледь-ледь. Також воно не завжди коректно розпізнає декорації. Не дивлячись на це, набір точно вартий уваги. А додаток я сподіваюсь оновлять.
    Достоинства:
    Дуже крута лллама, ще й з маракасами. Така яскрава, одна з кращих в цій новій серії. Ідея крута, сподіваюсь лего ще попрацюють з нею.
    Недостатки:
    Проблеми з додатком. Описала у відгуку, вже не буду дублювати сюди.
    • 1 кві, 2021
      Що ви наробили...Тепер я ще день буду наспівувати. Happy llama, drama llama...Ну от(
  • 5.0

    4 бер, 2021
    Набор я купила вчера. И вот уже второй день дети с ним во всю играют. Дочка выбирает музыку, а сын по ходу спецэффекты. И знаете, они показали мне пару таких видео, мне понравилось. А еще они в восторге от того, что можно повышать уровень. Особенно эта лама крутая. У нас есть еще и пришелец, но она лучше. С приложением для лего легко работать, но в нем много обновлений, которые мешают играть в игру. Также бывают баги в виде вылетов.
    Достоинства:
    Полный креатив для детей, могут выбрать все: от названия группы, до спецэффектов во время выступления. Конкретно в этом наборе няшная лама с маракасами.
    Недостатки:
    Приложение нестабильно. Постоянно просит обновление, но баги остаются.
  • 5.0

    4 бер, 2021
    Это отличный набор, и я люблю лам. В принципе, это все что нужно знать)) Я шучу конечно. Собирать набор легко, дочка разобралась в этом минут за 20. Это Lego больше связано с интерактивной игрой, чем с постройкой. Поэтому она и ее друзья очень повеселились, снимая собственное музыкальное видео. К приложению нужно привыкнут. Но как только вы освоитесь, это действительно весело. Различные плитки, которые поставляются с ним, дают вам возможность по-разному воздействовать на видео.
    Достоинства:
    Лама потрясающая, и есть контейнер, в котором можно все это хранить. Есть 2 эксклюзивных бита.
    Недостатки:
    Я хотел оттащить ребенка от гаджетов, а получается наоборот. Вместе со всем, просто салатовые маракасы выглядят странно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари