>
Під замовлення
8499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 167 шт.
0 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Дорожній бульдозер - навантажувач ЛЕГО 42081 хоч і схожий на зразок якоїсь фантастичної техніки з майбутнього (завдяки своїм функціям і формі), але все ж має, судячи з усього, прототип з автопарку техніки Volvo - хіба що, дизайнери ЛЕГО потрудилися і додали трохи сюрреалізму у вигляд звичайного бульдозера. Крім чисто зовнішньої краси і гармонійної чорно-жовтої розмальовки, колісний навантажувач LEGO 42081 Technic отримав величезний чорний ківш із зубцями, систему пневмопідвіски і управління передньою парою коліс, а також - гнучку антену з веб-камерою в задній частині машини і керований дрон, який «причаївся» в спеціальній ніші на даху незвичайної машини. За словами розробників Volvo ZEUX (а саме так планується назвати цю техніку майбутнього, яку вже втілила LEGO в наборі ЛЕГО 42081), цей бульдозер і в реальному житті буде оснащений камерою з можливістю розпізнавання людей, дроном-розвідником, чотирма моторами і, що найголовніше - безпілотним, дистанційним керуванням на відстані.

  • 5.0

    19 жов, 2018
    Недавно я приобрел в вашем магазине дорожный бульдозер – погрузчик ЛЕГО 42081. Хотел сделать подарок на день рождение своего сына. Товар доставили быстро и в красивой упаковке. Сын был в восторге от подарка. Стоит отметить и качество ЛЕГО.
  • 5.0

    22 жов, 2018
    Отличный конструктор, способствует развитию ребенка. Также, при его сборке интересно не только ребенку, но и родителям. Такой сет занял несколько семейных вечеров за общей сборкой!
  • 5.0

    19 жов, 2018
    У подруги ребенок страдает ДЦП. Недавно у него были именины и я, после долгих раздумий, решила подарить ему этот конструктор. Малыш теперь целыми днями то собирает, то разбирает свой бульдозер, его счастью нет предела. А главное то, что пальчики свои он развивает, которые у него плохо работают.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари