>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 379 шт.
0 шт.
48 × 28.2 × 11.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Настав час зібрати один з найпотужніших пікапів з набором LEGO "Ford® F-150 Raptor". Ідеальна збірна модель для любителів величезних машин з майже повною прохідністю. Вже які автомобілі, пікапи компанії Ford (випускаються з 1948 року), які встигли полюбити безліч людей, точно можуть гарантувати надійність.

Про автомобіль

У лютому 2021 року компанія Ford представила новий F-150 Raptor. Технічні характеристики були поліпшені, в тому числі нове покоління автомобілів отримало:

  • максимальну потужність в 5850 оборотів в хвилину;
  • перевозиме корисне навантаження в 635 кілограм;
  • мотор V6 з можливою модернізацією;
  • перероблену підвіску, в тому числі задню з пружинами;
  • 37-дюймові заводські колеса;
  • блокування заднього диференціала і опціональне блокування переднього;
  • подвійну вихлопну систему.

На додаток до всього, пікап отримав перероблений салон, який сподобається любителям комфорту і престижу. Хоча швидше за все, Ви і так все це знаєте, раз зайшли на сторінку набору LEGO 42126.

LEGO-версія

Варіація пікапа в наборі "Ford® F-150 Raptor" увібрала в себе всі самі примітні особливості даної версії автомобіля. До того ж були додані функціональні особливості, щоб урізноманітнити збірку і ігровий процес. Не дарма інструкція по збірці 1379 деталей займає аж 250 сторінок. Серед цікавинок, які ви тут побачите будуть:

  • кермо, яке управляється за допомогою шестерні на даху (шестеріню можна зняти, якщо Ви хочете використовувати набір як демонстраційний);
  • капот, багажник, задні і передні двері відкриваються;
  • передня решітка радіатора з написом "Raptor";
  • принтований напис "Raptor" з боків;
  • шестициліндровий поршневий двигун з робочими поршнями, з'єднаний із задньою віссю;
  • робоча підвіска на всіх чотирьох колесах;
  • навантажувальна площадка з відкидною платформою;
  • гарний інтер'єр салону.

Яскраво-рудий пікап, який в довжину досягає 42 сантиметрів сподобається як фанату серії LEGO Technic, так і тому, хто тільки відкриває для себе світ цих високо інженерних наборів. Однак зверніть увагу на позначку 18+ на коробці, яка вказує на те, що набір не підійде маленьким дітям в силу складних будівельних рішень і наявності дрібних деталей.

Увага! В даному наборі присутні наклейки.

Відсутність фігурок

Для новачків в серії LEGO Technic можливо це буде дивно і не звично, але в серії відсутні мініфігурки. З одного боку це обумовлено тим, що для деяких машин стандартні фігурки будуть малими. З іншого боку, набори цієї серії не про ігри з машинкою, а про інженерію, дизайнерські рішення, будівельні прийоми і готову модель.

Але вистачить занудних фраз, придбайте цей набір, відкрийте коробку і самі переконаєтеся в його крутості. Даний пікап подарує безліч позитивних емоцій як стоячи на полиці, так і під час гри.

  • 5.0

    19 жов, 2021
    Такие наборы октябрьские классные, что подсерия с каскадерами, что наборы техники. Пока что я купил себе Ракетного гонщика и этот форд. Сборка не из быстрых, но стоит каждой минуты. Массивные детали воплощены в каждой детали, от двигателя до кузова. Готовая модель очень напоминает оригинальный Раптор. Возможность открывать и закрывать двери и капот - приятное дополнение к возможности управлять автомобилем с помощью элемента управления на крыше.
    Достоинства:
    Двигатель рабочий, подвеска изгибается, как у тяжелого грузовика, двери открываются, капот открывается, и вы можете видеть, как движутся поршни. Много фиксирующих штифтов и соединителей.
    Недостатки:
    Я бы предпочел, чтобы он был черным или более традиционного цвета. Помимо цвета, я считаю, что рулевой механизм, выходящий из крыши, немного неуместен.
  • 5.0

    19 жов, 2021
    На коробке было написано, что это работа для 18 лет и старше, но мой 13-летний сын смог ее закончить за 3 дня. Эта модель автомобиля сделана очень хорошо: двери открываются, а колеса поворачиваются. Однако он немного громоздкий, поэтому, если у вас недостаточно места, лучше не брать. Единственное разочарование для меня - липкие наклейки на фары. Было бы намного лучше, если бы они были построены.
    Достоинства:
    Удивительная детализация и рабочие части, такие как независимая подвеска, двигатель V-6 и задний дифференциал. Огромные шины.
    Недостатки:
    Сборка сложная, временами запутанная. Наклейки на фары.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари