>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

374 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360).

Хочемо вам показати один з додаткових рівнів з серії Super Mario — набір LEGO 71383 Отруйне болото гусениці. Додатковий рівень.

Що є на рівні?

  • Для того, щоб пройти цей рівень, вам знадобиться фігурка Маріо з стартового набору 71360. Якщо він вже є у вас, тоді ви сміливо можете починати проходження рівня з набором ЛЕГО Super Mario 71383.
  • Можна побачити, що тут потрібно буде здолати багато істот. Для початку потрібно буде розправитися з гусеницею, щоб розвернути міст, перетнути отруйне болото і заробити додаткові монети.
  • Не варто забувати про обережність, адже попереду ще один ворог — Гумба. Для проходження рівня ваш персонаж повинен перемогти його. Немає кращого способу зробити це, ніж застрибнути на нього!
  • На рівні присутній дерев'яний пліт, який Маріо може використовувати, щоб плавати по болоту. Варто доплити до Блоку зі суперзіркою, щоб отримати підсилення вашого персонажа.
  • Щоб остаточно пройти рівень потрібно буде здолати останнього супротивника — Купа, який може літати. Як це зробити, варто придумати саме вам!

Комбінуйте рівні

Завдяки сумісності кубиків LEGO, кілька таких рівнів можна об'єднати в один великий. Наприклад, його можна поєднати з рівнями з наборів 71381 "Зустріч в джунглях з Кусакою на ланцюгу" і 71382 "Головоломка з рослиною-піраньєю". Або зовсім, добудувати цей рівень за допомогою деталей з набору 71380 "Створи власну пригоду".

Де купити?

Купити набір конструктора ЛЕГО Super Mario 71383 Отруйне болото гусениці. Додатковий рівень можна в нашому магазині.

  • 4.0

    6 тра, 2021
    Конструктор Лего - всегда отличный подарок, этот универсальный набор подойдет как мальчикам, так и девочкам. Собрать конструктор можно через мобильное приложение, что, кстати, очень удобно. Я сначала отнесся к этому скептично, однако мне понравилось. Набор очень необычный, яркий и креативный, понравится любителям Марио, он создает впечатление, будто вы играете в игру Марио на консоли, очень забавно. Теперь с сыном во всю наматываем круги по этому болоту. Точнее, не мы, а Марио.
    Достоинства:
    Набор можно объеденить с базовым и другими наборами серии. Это дает дополнительную возможность ребенку проявить фантазию.
    Недостатки:
    Гусеница совсем не выглядит как враг, её даже не хочется побеждать, настолько она милая.
  • 5.0

    6 тра, 2021
    Мои дети обожают играть в лего-версию Марио. Набор такой милый и красочный, но я был разочарован тем, что в нем не было печатной копии инструкций и им пришлось использовать устройство для доступа к инструкциям. Помимо этого неудобства, мы с детьми очень любим этот набор. Шевелящийся червяк - это так весело, и моим детям нравится реакция Марио, когда он падает в ядовитое болото. В целом, это забавный творческий набор, который хорошо сочетается с начальным и другими наборами.
    Достоинства:
    Для игры вместе с детьми самое то. Как им, так и мне очень нравится наблюдать, как же Марио отреагирует на очередную ловушку или сможет ли он дойти до финиша.
    Недостатки:
    Немного расстроен тем, что в набор не входит печатная инструкции, приходится пользоваться гаджетами.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари