>
Уточнити наявність у постачальника
2599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

464 шт.
4 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Нова іграшка, яку полюблять всі члени сім'ї
Супер Маріо - культовий персонаж, який знайомий практично кожному. Гра існувала на ігрової консолі Nintendo і стала символом 1990-2000 років. Воно й не дивно, адже геймплей простий і зрозумілий, але водночас захоплюючий. Цим надихнулася компанія ЛЕГО при створенні абсолютно нової серії конструктора «Супер Маріо». Грати на консолі цікаво, але ще цікавіше взяти персонажа в руки і розглянути його ближче.

Як грати з набором
З'єднайте деталі набору в цільну систему випробувань для героя. Це робиться за класичним принципом ЛЕГО - цеглини з кріпленням, яке використовується з 1958 року. Тут є старт у формі зеленої плитки і фініш з прапорцем. Складайте маршрут на свій смак і придумуйте щось нове, для того щоб проходити нові рівні. Постарайтеся набрати максимальну кількість очок під час пригоди. У цьому вам допоможуть елементи гри у вигляді кнопок, випробувань і ворогів.
У наборі Полювання на скарби жаби (71368) вас чекає захоплюючий і великий маршрут випробувань. Спробуйте знайти скарби жаб і зібрати їх. Для цього потрібно пройти обертові платформи, ігрові кубики, залізти на дерево, провідати будинки жаб. На шляху ви зустрінете персонажів Чіп Чіпса, Жаби, Тоадета, і Гумби. Вони будуть намагатися перешкоджати, але поборовши їх, ви зможете заробити додаткові очки.

Необмежена кількість випробувань
Іграшкові набори LEGO Super Mario, створені як для одиночної, так і для командної гри. Стартовий курс, набори розширення і пакети посилення пропонують безмежні варіанти ігрового процесу і розвивають у дітей навички розв'язання проблем. Змагатися з самим собою, або з друзями - вирішувати вам, адже веселощі від цього не залежить.

Основні характеристики набору
1. Складається з 464 деталей - з'єднайте їх в велику кількість челленджів.
2. У наборі ви знайдете 4 мініфігурки: Чіп Чіпса, Жаби, Тоадета, і Гумби.
3. Фігурка Маріо в комплект не входить.
4. Рекомендуємо поєднати цей набір зі стартовим набором Пригоди з Маріо (71360).
5. Ідеальний подарунок для дітей від 8 років.

Купити набір LEGO Super Mario Полювання на скарби жаби (71368) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні та сертифіковані.

  • 5.0

    16 вер, 2020
    У нашего сына довольно серьезная коллекция уже. Подарили ему этот набор на 10-е сентября. Понравилось, что этот набор имеет новых персонажей, да и по своим размерам он не маленький, довольно много деталей.
    Достоинства:
    Размеры, деталей хватает для перестройок, новых модулирований
    Недостатки:
    В общем, набор крутой, единственный минус в том, что в коллекцию не входит фигурка Марио.
    • 30 вер, 2020
      Дмитрий. замените Марио любой другой фигуркой. А, Вы много наборов этой серии приобрели? Какие посоветуете в первую очередь?
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Цей набір додає нових персонажей Чип Чипса, Жабу, Тоадета, та Гумбу. Пригоди можна вигадити цікаві. Вражає рухливість елементів, звукові ефекти. Все виконано у стилі гри про Маріо. У наборі платформи синього ьа зеленого кольору, отож одна із них може бути пасткою, а може навпаки додати бонусів.
  • 5.0

    6 сер, 2020
    Набір нагадує квест, нагородою у якому є скарби жабенятка. Головному герою доведеться стрибати із платформи на платформу. Завдяки Вашій фантазії вона може рухатись. Зверніть увагу фігурку Маріо потрібно купувати окремо. У наборі багато персонажів, які будуть заважати головному героєві, створюючи перешкоди. Та чим більше пасток, тим цікавіше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари