>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

174 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

 Справжньому герою ніякі перешкоди не страшні. І зовсім неважливо, де вести бій за справедливість та добро. Перед вами супергерой Бетмен, який готовий боротися не тільки на землі, але і у воді. Цього разу йому потрібно допомогти Аквамену протистояти Владиці всього океану.

Пірнайте разом з Бетменом на глибини океану за допомогою набору ЛЕГО Підводний бій Бетмена, зберіть з кубиків ЛЕГО субмарину для Бетмена, що виглядає як повітряна куля, а  її крила можуть повертатися на 360 градусів. Для швидкого переміщення субмарина оснащена пропелером і плавниками.

Відкривши кабіну, Бетмен спокійно почувається на глибині, де легко переміщується за допомогою ластів і маски. Проте йому потрібно бути дуже обережним, адже зовсім поруч плаває велика акула. Однак, ми не сумніваємося у силі і швидкості супергероя, він зможе впоратися з усіма труднощами та ворогами. Ніяка акула йому не страшна.

Субмарина стріляє швидко і без уповільнення варто тільки натиснути на важіль. Шанси ворогів зведені до мінімуму.

У наборі LEGO Super Heroes Підводний бій Бетмена (76116) представлено три мініфігурки:

  1. Аквамен — сильний і красивий, озброєний гострим і могутнім золотим тризубом;
  2. Бетмен — серйозний і таємничий, на відміну від інших супергероїв не володіє надлюдською силою, розраховує тільки на свій розум, фізичну силу і відвагу;
  3. Владика океану — грізний негідник і зведений брат Аквамена, власник чорним небезпечним тризубом.

Попереду вас чекає захопливий бій за весь підводний світ, переможець буде правити безмежністю океану. Придумуйте свої сюжети гри, обирайте свого улюбленого персонажа та робіть його переможцем.

Комбінуйте набори серії LEGO Super Heroes для ще більш цікавої гри.

Що в коробці? 174 деталі, 3 мініфігурки, інструкція зі збору.

Купити LEGO Super Heroes Підводний бій Бетмена (76116) ви зможете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    15 лют, 2019
    Являюсь фанатом конструкторов Лего с детства (с 10 лет), ну и до сих пор покупаю и себе, и теперь уже сыну. В этот раз решил ему на День рождения приобрести этот набор, поскольку и цена адекватная, и сам конструктор необычный, деталей разных много. Сын тему супергороев любит, в том числе и Бэтмена, так что ему понравилось)
  • 5.0

    18 лют, 2019
    Очень интересный конструктор. У нас сын его собирал больше 3-ёх дней, и безумно был счастлив результату. Деталей много, есть над чем голову поломать, самому было интересно. Рады качеству конструктора, все детали без брака. Когда вскрывали присланный товар, он оказался хорошо и аккуратно упакован. У ребенка остались только положительные эмоции от приобретения.
  • 5.0

    21 січ, 2019
    Приобретенный данный конструктор сыну понравился. Он вообще у нас ярый фанат Бэтмена, поэтому он целыми днями проводит с этим конструктором и просит новые вариации, так что будем покупать еще. Благо у вас выбор большой и ценник приемлемый.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари