>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

838 шт.
6 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO Super Heroes 76126 «Модернізований квінджет Месників» являє собою великий корабель і кращу версію з раніше створених. Квінджет дуже детально сконструйований, має рухливі крила і сховані під планером гвинти для вертикального зльоту і посадки, а на носі є пара шутерів. Також у літака відкривається кабіна пілота для Чорної Вдови, а за кабіною пілота розташований десантно-штурмовий відсік для всієї команди Месників, в який легко дістатися і посадити мініфігурки по місцях. Ззаду квінджета є вантажний відсік у якому зручно розташувався трицикл Соколиного ока. Всі герої одягнені в білі костюми, що може стати ключовим елементом загадкового фіналу фільму. Уперед до цікавих пригод разом зі Месниками!

У наборі міститься шість мініфігурок - Тор, Ракета, Чорна Вдова, Соколине око і два Чітаурі.

  • 5.0

    3 тра, 2019
    Набір Модернізованний квінджет Месників дорогий, але він вартий цих коштів. Синові 10 років зібрав десь за півтори години. Неприємного запаху не має, це радує. Діталькі кріпляться надійно. Такі конструктори розвивають дрібну моторику, уявлення. Зібрали літальний апарат та полетіли. Син у захваті ми також. Рекомендую, така іграшка надовго, можна збиратирізні конструкції.
  • 5.0

    11 кві, 2019
    Рады, что взяли сыну именно этот набор. Деталей не мало и это еще сильнее увлекает ребенка. Его интересно собирать повторно, сам конструктор сделан из качественных материалов, это легко заметить в процессе соединения деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари