>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

307 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.6

Опис

LEGO Super Heroes Капітан Марвел

Герої фантастичного всесвіту Марвел користуються широкою популярністю в усьому світі. Це й не дивно, адже унікальні надздібності, гострі сюжети й хитрі вороги практично моментально привертають увагу не тільки дитини, але і дорослого. Знаменита данська компанія не могла обійти стороною цей фантастичний всесвіт і випустила унікальний набір LEGO Super Heroes Капітан Марвел і напад Скруллов.

Конструктор повністю присвячений Капітану Марвел - першому герою, який встав на захист нашої планети. З деталей дитина може власними руками зібрати легендарний реактивний літак, який часто зустрічається у фільмах і коміксах. Він вражає своєю реалістичністю і деталізацією, в принципі, як і всі конструктори ЛЕГО. Величезні крила, потужні двигуни, глибокі кольори й широкі функціональні можливості дозволяють відчути просто неймовірні емоції під час гри. Дитина може як відтворювати вже знайомі сцени з гри, так і придумувати власні ситуації. В обох випадках вона отримає непередавані емоції й величезну дозу радості.

Варто відзначити, що кабіна літака досить легко відкривається, тому дитина може в будь-який момент заглянути всередину. Неможливо обійти стороною і регульовані крила, під якими знаходяться дві ракетниці. Саме з їх допомогою малюк зможе ефективно боротися з ворогами, запобігаючи загибель всієї планети.

Завдяки глибокій деталізації набір lego 76127 прекрасно підходить не тільки для гри, але і в якості оригінального доповнення до кімнатного інтер'єру. Досить зручні розміри дозволяють легко розмістити літак в будь-якому куточку вашого будинку. Більш того, крім літального апарату в комплекті також йдуть 4 мініфігурки: Капітана Марвел, Ніка Ф'юрі, Талоса і кішки Гуз. До речі для останньої в літаку передбачений спеціальний відсік. Мініфігурки повністю повторюють зовнішній вигляд реальних героїв з фільмів, включаючи риси обличчя, одяг та інші особливості. Таким чином, гра стає ще цікавіше і веселіше.

Зверніть увагу, що конструктор 76127 складається з 307 деталей. Але не потрібно думати, що його збірка буде неймовірно складною і нудною. Деталі відмінно між собою взаємодіють, а яскравий малюнок на упаковці дає чітке уявлення про кінцевий результат будівництва. До того ж, в процесі створення реактивного літака дитина розвиває такі якості як дрібна моторика рук, фантазія, уява, логіка, посидючість, увага і багато іншого.

Іграшка ЛЕГО Капітан Марвел ідеально підходить в якості подарунка на день народження, Новий рік або будь-яке інше свято. З її допомогою ви зможете показати малюкові свою любов і турботу, яку він запам'ятає на все життя.
 

  • 4.0

    25 лис, 2020
    Я купил этот набор на прошлой неделе своему 8-летнему сыну, который фанатеет от Марвел. Мой сын может собирать очень сложные наборы, поэтому для него это было просто, и это заняло меньше часа. На самом деле набор лучше, чем я ожидал. Он хорошего размера, и мой сын видел фильм, и ему понравилось то, что в нем есть все основные персонажи (особенно кошка). Я действительно думал, что ему это немного надоест, потому что это не его любимый персонаж Старлорд, но он любит набор. Отлично сделанный набор по цене.
    Достоинства:
    Думаю, что даже если вы не фанат вселенной - вам понравится. Это как 3 минифигурки на борту, не считая кота.
    Недостатки:
    Пришлось самостоятельно расширить грузовой отсек. Жаль, что вроде как это единственный набор по фильму. Части одного крыла не особо хотели соединяться.
  • 4.0

    25 лис, 2020
    Я колекціонер наборів Marvel, і ті, що надходять безпосередньо для кіно, ЗАВЖДИ найкращі. Капітан Марвел чудова своїм блакитним вбранням. З її зеленим вбранням Крі теж було б добре. Одне розчарування - це не головні убори з ірокезом. Молодий Нік Ф'юрі крутий. Чудово доповнює фігури Гуском. Прототип Квінджет - реактивний літак, що явно є ранньою версією. Я хотів би, щоб він був трохи більше, щоб помістити дві фігури. Але загалом чудовий набір з власною історією.
    Достоинства:
    В наборі 3 мініфігурки, а таож корабель з можливостями для гри (аж 4 ракети).
    Недостатки:
    Капітану не вистачило принтів на ногах. Талосу не вистачає принтів, а також тканинного плаща. В наборі немає ірокеза. Я б хотів, щоб задній кінець був ширшим, щоб вмістити мініфігурку (замість просто кота)
  • 5.0

    25 лис, 2020
    Як єдиний набір, випущений 2019 року «Капітан Марвел», він повинен бути у кожного шанувальника Lego & Marvel. Чудова збірка середнього розміру, на завершення якої пішло менше години. Можливо не так багато, але я і не розраховував на величезний масштаб. Хороші фігури з фільму, з великою кількістю деталей. Капітан Марвел поповнить ряди своїх побратимів Лего Месників на моїй полиці: D
    Достоинства:
    Можна поєднати з лего Зоряні війни. Набагато більший, ніж літаки з тих самих Зоряних війн за таку ж ціну. Чудове співвідношення ціна-якість.
    Недостатки:
    Багато наліпок, які можуть зіпсувати набір.
  • 5.0

    3 сер, 2020
    Повністю згодна із плопереднім коментарем. Хоча діталек і не багато, та фантазіє є де розгулятись. Можна вигадати безліч місій. Літак можна зібрати у декількох варіаціях. Також можна використовувати зброю. У відкривний відсік літака можна спрятати шпигуна. Фантазуйте!
  • 5.0

    14 бер, 2019
    Понравился этот набор, в интересные приключения можно поиграть с героями Мисс Марвел и Ником Фьюри, потребуется спасать их любимицу кошечку Гуз от скрулла по имени Талос. Возможно полетать на впечатляющем реактивном самолете, в задней части которого имеется открывающийся отсек, куда можно будет спрятать спасенную кошку. Самолет выполнен в присущем многим истребителям дизайне, в хвостовой части его красивые остроконечные закрылки, регулируемые крылья, в передней части - кабина для пилота, и по четыре внушительных ракеты с каждой стороны, которыми можно будет обороняться от преступника Талоса. У него же среди оружия имеется небольшой шипомёт, с которого он может запускать синие шипы. На самом деле можно и много своих сюжетов придумать для игры, и разнообразить набор другими моделями конструктора, как я понял, он прекрасно совмещается с другими моделями Lego из серии Super Heroes.
    • 25 лис, 2020
      Ой, кошечка здесь просто милейшая. Ради нее не жалко и спецоперацию организовать)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари