>
В наявності
5499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

471 шт.
0 шт.
19.1 × 9.1 × 35.4 cm
18+
0 шт.
4.6

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Настав час перевірити свої конструкторські навички та відтворити епічні сцени з "Зоряних війн". Якраз в цьому вам допоможе унікальний конструктор LEGO Star Wars 75305 Шолом солдата-розвідника, який приховує в собі дещо цікаве ...

Трохи історії

Солдати-розвідники перебували на службі у Великої армії Республіки і, крім розвідки, використовувалися для здійснення швидких атак на супротивника. Одним з найвідоміших битв за участю цих солдатів була битва за Кашиїк, під час якої розвідники наділи камуфляжну броню. Після заснування Галактичної імперії солдати-розвідники були замінені підрозділом штурмовиків.

Головна перевага цього виду військ — висока мобільність. Для цього вони носили легку броню з міцного пластоіда і чорний натільний костюм. Розвідники не покривали бронею шию, передпліччя і стегна, проте вони мали більший огляд і могли з легкістю ховатися в лісах і болотах.

Солдати розвідники були озброєні бластерами і бластернимі гвинтівками, а іноді використовували ще й снайперські гвинтівки. Щодо техніки, то часто солдатів можна було побачити на BARC спідерах і AT-AP.

Чим же конструктор може здивувати?

LEGO Star Wars 75305 Шолом солдата-розвідника складається з 471 деталі, які легко складаються і формують надійну конструкцію. Кожен контур, кожна деталь, кожна форма — все в точності відтворено за допомогою кубиків ЛЕГО. Шолом нібито всім своїм виглядом нагадує про захопливі пригоди, небезпечні битви, вірних друзів і хитрих лиходіїв. Але найцікавіше те, що модель можна з легкістю розмістити в будь-якому куточку кімнати або кабінету. Для цього розробники обладнали її спеціальною підставкою з іменною табличкою. Таким чином, шолом може доповнити вашу колекцію конструкторів або просто якісно прикрасити домашній інтер'єр.

Модель відмінно підходить в якості подарунка на Новий рік або день народження. Однак не потрібно думати, що іграшка сподобається тільки фанатам Зоряних війн. Вона викличе море позитивних емоцій і у тих, хто тільки знайомитися з цим всесвітом.

Купуєте цей дивовижний набір для колекціонера пам'ятних речей Star Wars, який погано знайомий з ЛЕГО? Не хвилюйтеся. Він поставляється з покроковою інструкцією, щоб іграшку можна було правильно зібрати.

Виключна якість

Конструктор 75305 зроблений з високоякісного пластику, який не боїться падінь, подряпин і інших неприємностей. Більш того, іграшка зберігає свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації, що не може не радувати.

Неможливо обійти стороною і той факт, що кожна деталь ретельно протестована ще на етапі виробництва, тому відповідає найжорсткішим вимогам безпеки на планеті.

Щоб купити LEGO Star Wars 75305 Шолом солдата-розвідника, досить просто оформити заявку на нашому сайті або зателефонувати!

  • 5.0

    7 сер, 2021
    Я всегда говорю, что в каждом наборе есть к чему докопаться, но нужно ли это делать. Мне нравится готовый результат, так что нюансы для меня вторичны. Солдаты-разведчики - это подразделение империи, которое мне всегда нравилось больше всего за их шлемы. Конструкция очень простая и занимательная, хотя рекомендуемый возраст от 18 лет, я считаю, что она подходит и для детей, у которых уже есть опыт сборки. В нем нет минифигурки, и это то, чего мне не хватает, минифигурка разведчика, я думаю, была бы вишенкой на торте.
    Достоинства:
    Цветные детали для упрощения сборки. Красивый белый цвет. Разделитель деталей.
    Недостатки:
    Если чего то и не хватает, то фигурки солдата.
    • 7 сер, 2021
      Здраствуйте. Нам тоже обидно, что в набор не включена минифигурка. Однако, Вы можете поступить как мы, докупить ей дополнительно. Артикул sw0886-used или sw0580.
  • 5.0

    7 сер, 2021
    Буду максимально лаконичен, никто не любит длинные отзывы. Остальное узнаете, когда сами соберете. Плюсы набора: строительство займет около 3 часов, красивый буклет инструкции, порадует готовый шлем. Минусы набора: ожидал только принты, наклейки белоснежные. Взял бы я еще раз? Взял бы. Фанатам Звездных войн вообще маст хэв.
    Достоинства:
    Красивый элемент интерьера, собранный своими руками. Собирать несложно.
    Недостатки:
    При такой цене наклеек быть не должно.
  • 4.0

    11 тра, 2021
    Я должен сказать, что шлем солдата-разведчика - мой самый любимый имперский шлем во франшизе «Звездных войн», поэтому я был очень рад видеть, что он был включен во вторую часть серии шлемов. Меня уже интересует, будет ли третья серия и что будет в ней. Сборка крепкая и отлично смотрится. На сборку ушло не более двух часов (а может, и меньше). У меня есть все шлемы из этой серии, и на самом деле это самая простая сборка во всем наборе.
    Достоинства:
    Визуально очень похоже на штурмовика, я даже сравнил с фильмом и со своими минифигурками. Конечный результат порадует любого фаната.
    Недостатки:
    Хотя шлем и не выглядит от этого хуже, сборка простовата. Также мне не хватило таблички с описанием, чтобы еще и какая-то информация была.
  • 4.0

    11 тра, 2021
    Это отличный экспонат, и LEGO удалось очень хорошо воспроизвести культовую форму шлема разведчика. Я счастлив, что купил этот набор, но я думаю, что LEGO может кое-что улучшить. Возможно, это только у меня, но белый цвет неоднороден, в наборе было несколько кирпичей, которые были немного другого оттенка белого. Это не слишком беспокоит меня, но временами заметно. Кроме того, я понимаю, что цветные кирпичи помогают менее опытным людям создавать наборы, но если вы можете видеть эти цветные кирпичи через промежутки и между белыми кирпичами, это не так уж и хорошо. Опять же, это мелочь. Я доволен набором.
    Достоинства:
    Простите, что отзыв получился не из достоинств. На самом деле, мне понравился этот набор и я с удовольствием размещу его на полке. Однако, в закрытом виде - так мне нравится больше)
    Недостатки:
    Как я и указал, цветные детали внутри не лучшее решение. Местами белые детали другого оттенка.
  • 5.0

    11 тра, 2021
    Мені дуже подобаються ці шоломи із всесвіту "Зоряних воєн". Вони орієнтовані на дорослих, що має сенс, оскільки з ними не можна грати. Вони призначені для демонстрації, і я думаю, що вони чудові. Говорячи про цей набір, то мене дуже потішила функція відкриття і закриття шолому, тому що солдат однаково круто виглядає в обох варіантах. Якщо ви AFOL і фанат "Зоряних воєн", ви не будете розчаровані.
    Достоинства:
    Як ви можете побачити з фото, це вже не перший шолом, який я склав. Проте виділити кращий я не можу, вони обидва круті. Цей наприклад має в собі лише 471 деталь, але може запропонувати навіть цікаву функцію.
    Недостатки:
    Довелося один раз повторно підключити праву бічну панель.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари