>
Уточнити наявність у постачальника
13499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

550 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Джек-14 тікає від графа Дуку на своєму Стелс-винищувачі в наборі LEGO "Секретний корабель воїна Jek-14". Чи зможе він втекти і відмовитися брати участь у війні з джедаями, чи його спіймають і повернуть до Темного лорда Ситхів? 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75018 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 550 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Втікачі та переслідувачі

Набір ЛЕГО 75018 включає мініфігурки з двох ворогуючих сторін:

  • Джек-14 - клон зі здібностями Сили, створений графом Дуку для боротьби з джедаями. Він носить броню клонів із червоними деталями на торсі, поясі, колінах і шоломі. Ліва рука кібернетична, тому блакитного кольору і з блискавками. Зброя - блакитний світловий меч;
  • R4-G0 - дроїд, здатний керувати космічними кораблями і лагодити їх. Унікальний дроїд виконаний у білому кольорі, має червоні принти приладової панелі, 2 білі ноги та сіру голову;
  • сепаратистський найманець - мисливець за головами, найнятий Сепаратистами. Він одягнений у коричнево-зелену мандалорську броню і білий шолом. Озброєний найманець чорною гвинтівкою;
  • клон-солдат спецпризначення - солдат, навчений швидко і безшумно пересуватися. Стандартна біла броня замінена на блакитну і включає також шолом із наплічником. У руках у клона бластерний пістолет і енергетичний щит. 

Складання модифікованого винищувача E-wing

Для своєї спроби втекти від графа Дуку, Джек-14 вибрав модифікований E-wing. Його складання починається з довгого краплеподібного носа корабля і невеликої кабіни. Перед кабіною розташований повітрозабірник. Далі збирається задня частина з невеликим простором для зберігання голокрона. Останніми в наборі створюються крила винищувача зі встановленими двигунами на кінцях і ставиться бластерна гармата на дах. За підсумком виходить червоно-чорний корабель, який за розмірами сягає 10 сантиметрів у висоту, 35 у довжину і 34 в ширину. 

Винищувач не позбавлений ігрових функцій, що дає змогу не тільки демонструвати його, а й розігрувати сцену погоні. У наборі він має:

  • механізм складання крил, який переводить корабель у режим польоту;
  • шасі, яке складається;
  • кабіну, що відкривається, в яку можна помістити Джека-14;
  • бластерну гармату, яка може підніматися і обертатися;
  • місце для посадки R4-G0 і відсік із прихованим голокроном. 

 

Чи досяг Джек-14 того рівня Сили, коли зможе протистояти найманцю і клону-солдату спецпризначення, щоб втекти від них - залишається питанням. У наборі ЛЕГО "Секретний корабель воїна Jek-14" Вам належить самостійно прийняти це рішення і розіграти сцену погоні.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лис, 2023
    Я купила цей набір для чоловіка на річницю. Попри те, що власником став він, розпаковували і збирали ми його разом, тому я хочу поділитися деякими деталями. Коробка досить велика, з двома інстурукціями. До набору входить велика кількість деталей чорного та червоного кольорів, тож якщо ви хочете зібрати щось у них, то можете в тому числі використати. Модель вийшла більшою і важчою, ніж ми уявляли. Функція стрільби ракетами працює, башта обертається, а крила змінюють кут. Мініфігурки - це дійсно те, що робить набір особливим. Всього їх 3 (4, якщо рахувати астромеха). Джек-14 має друк по всьому тілу, двостороннє обличчя з блискавкою, та має прозору руку. Клон спецназу одягнений у броню клона фази 3 синього кольору. Мисливець за головами має мандалорську броню та шолом, схожий на Бобу Фетта. Загалом, це класний набір і я рада, що у магазині порадили саме його.
    Достоинства:
    Чудова графіка на коробці з фотографіями, які показують, що ви отримуєте. Деталі в 5 пакетиках, вони дуже яскраві, включно з чорно-чорними. 4 деталізовані мініфігурки в комплекті. Збірка досить проста і підходить для створення разом. Виходить корисний корабель, який можна поставити кудись/пограти з дитиною...
    Недостатки:
    Немає якихось конкретних недоліків.
    • 6 лис, 2023
      Доброго дня! В цей момент деякі чоловіки почали заздрити таким подарункам🤣. Але ми жартуємо, будемо раді допомогти ще і потішити на будь-яке інше свято.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Мені дуже подобається цей набір, мені подобається колірна схема, і якби наборів використовували схожі кольори, було б краще. А то останнім часом комплекти серії у мене асоціюються виключно з сірим. Можливо, мені просто подобаються ці кольори, але я майже впевнений, що мені також подобається його форма. Не маючи з чим порівняти його щодо точності, оскільки я не бачив його на екрані, все, що я можу сказати, це те, що він виглядає як крутий винищувач. Він має обов’язкові ракети для швидкого вогню, кабіну, що відкривається, відкидну зону для зберігання, великі базові двигуни, 2 режими позиціонування крил і 3 мініфігурки. Серед мініфіг звичайно ж найкрутіший Джек-14 з його рукою.
    Достоинства:
    Конструкція виглядає цікавою з технічної точки зору. Ядро ​​цього корабля використовує багато технічних з’єднань, що робить його дуже міцним. Мені дуже подобається дизайн двигунів і вибір кольорів. Кілька цікавих функцій. Армія таких мисливців за головами або Джеків була б блискучою.
    Недостатки:
    Буде цікаво подивитися, наскільки добре прозорий кронштейн тримається в довгостроковій перспективі.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Це чудово сконструйований корабель із «Зоряних воєн», який добре підходить для показу на поличці, хоча сам по собі він далеко не є новинкою. Особливістю є механізм складання крил, але решта ігрових функцій типові для зіркового винищувача. Серед них і шасі, і кабіна з підйомним склом, і пушка. Всередині можна вмістити як Джека, так і його дроїда. Я не рекомендую цей набір як донор деталей, оскільки через його раритетність ціна просто височезна. Однак якщо ви є фанатом «Зоряних воєн» і хочете щось унікальне, то можете звернути увагу.
    Достоинства:
    По дизайну немає до чого придратися - стильний чорний корабель з вкрапленнями червоного. Використані вдалі деталі. Механізм складання крила з імітацією гідравліки. 4 унікальні мініфігурки (принаймні для мене усі виявились новими і у наборах вони не часті гості).
    Недостатки:
    Високе співвідношення ціни до кількості деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари