>
Есть в наличии
2499 грн
Купить в рассрочку

По Киеву: 120 грн

По Украине: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

373 шт.
4 шт.
28 × 6 × 26 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендуемыe Комплекты

Lamp

Ваш набор гарантированно засияет!

Battery

Лайткит, работает от батареек формата АА!

Книга

Подробная инструкция по установке LED-элементов!

USB Cord

USB-порт поможет быстро соединить отдельные элементы!

Cube

Использованы только оригинальные прозрачные элементы LEGO!

Описание

  • 4.0

    6 Фев, 2023
    Виконуючи відчайдушну місію врятувати галактику, Рей, Фінн, По, Чуві, C-3PO та BB-8 вирушають у Пасаану. На жаль, Перший Орден швидко розпізнає команду. Рятуючись, бійці опору викрадають пару старих спідерів, щоб втекти з місця події. У мініфігурках найбільше вразив детальний шолом. Я взагалі здивувався, як дизайнери спромоглися втілити на ньому настільки багато деталей. З іншого боку, Рей повинна була мати коричневі друковані смуги на руках. Перша модель - тредспідер. В обидві сторони спідера вбудовані шпильки, що дозволяють легко стріляти. Наступний - це скіммер. За винятком одиночної стрілялки та румпеля, що обертається, збірка не має реальних функцій, але все рівно виглядає круто. І остання частина - це намет. Це дає фіксоване місце, куди мініфігурки можуть подорожувати або втекти.
    Достоинства:
    Загалом впізнавані фігурки та транспортні засоби. Один з транспортних засобів належить Рей з BB-8, а інший - штурмовикам. Додання намету робить набір більш цілісним у плані кінцевої цілі поїздки.
    Недостатки:
    Неточність у принтах Рей. Для відтворення сцени не вистачає багатьох фігурок. Скіммер у впізнаваному зовнішньому вигляді дуже покладається на наліпки.
  • 5.0

    6 Фев, 2023
    Знайомі транспортні засоби домінують у останньому асортименті LEGO Star Wars, і цей набір, який є не винятком, виглядає привабливим, зосереджуючись на нових транспортних засобах, які з’являються під час Star Wars: The Rise of Skywalker. Тредспідери першого порядку виділяються незвичайним протектором, що обертається спереду, і підтримкою репульсорного підйому ззаду. Відтворити цю конфігурацію, ймовірно, було досить складно, але я думаю, що цей автомобіль можна було б покращити, оскільки місце для сидіння слід було підняти ще більше, можливо, використовуючи більше прозорих компонентів під ним. Кутова броня захищає вразливий протектор і виглядає блискуче, точно повторюючи форму свого екранного аналога. Інший спідер - транспортний виділяється свохм червоним кольором. Крім того, текстура підлоги виглядає досить реалістичною, а гнучкі труби акуратно розташовані під палубою, частково приховуючи раму Technic знизу. Деяке обладнання також зберігається під навісом, зокрема ріжучий інструмент, захватний гак і лопата.
    Достоинства:
    Баланс між інноваціями та традиціями у зовнішніх виглядах спідерів. Транспортний спідер без проблем може вмістити персонажів, або невеликі збірки. 3 з 4 мініфігурок на момент виходу були ексклюзивними (стосовно зараз не впевнений).
    Недостатки:
    Тредспідер не настільки точний, як міг би бути. І прикро, що це можна виправити за декілька хвилин, а у самому наборі не реалізовано.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары