>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

193 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

На планеті Джакку, споглядати яку можна в сьомому фільмі «Зоряних Воєн», який вийде на екрани в грудні 2015-го, розгорається протистояння амазонки Рей, яка володіє захисною маскою, дорожньою наплічною сумкою і дворучним посохом - і анкарським бандитом - мародером, що ставить своєю метою не кропітку працю на сміттєвих покладах планети Джакку в пошуках цінних ресурсів і артефактів, а грабіж і злодійство. Цікавим є його зовнішній вигляд - костюм зі сталевии тонами, чорна маска з чорними ж лінзами і капюшон. Бандитові так сподобалося транспортний засіб Рей, що він вирішив викрасти його, скориставшись зайнятістю дівчіни. Дійсно, спідер Реї - ласий шматочок: літальний апарат виконаний в благородному темно-бордовому кольорі і забезпечений корисними аксесуарами, необхідними для виживання на Джакку. Та двома невеликими гарматами. Бічні борти спідеру відсуваються, відкриваючи доступ до вантажного відсіку. Варто відзначити, що при невеликих розмірах спідер дійсно являє собою зразок цікавої технічної думки інженерів LEGO і їх винахідливості.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Мій син у свої 7 років дуже любить Зоряні війни. Переглядає періодично і фільм і мультик. Коли ми йому купили цей набір, радості не було меж. Він тут же розпакував коробку і став збирати конструктор. Добре, що в наборі є доступна для дітей інструкція, і в цей час батькам можна відпочити. На моє здивування дитина в перший день до самого вечора з ним копався) Зараз пройшло вже 2 місяці, але цей набір у нас досі актуальний. Син його то розбирає і заново збирає, то просто грає з ним, придумуючи якісь історії. Мені подобається, що лего розвиває у нього і фантазію і моторику. Ціна звичайно на нього не дешева, але поки що хорошого аналога за якістю я не знайшла.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари