>
Уточнити наявність у постачальника
2599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

432 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Ви тільки подивіться, що це? Це ж Імперський винищувач TIE всесвіту Star Wars, тепер представлений і у вигляді набору конструктора LEGO 75300. Мерщій, відкривайте коробку і збирайте цей нереальний зоряний винищувач!

Завдяки набору ЛЕГО Star Wars 75300, ви можете грати на темній стороні сили, але це тільки ваша гра і ви маєте право вибирати і придумувати свій сюжет. Може, ви з темної сторони перейдете на світлу? Або самотужки знищите велику кількість ворогів? Або вам буде під силу зруйнувати всю Імперію зсередини? Починайте свою гру за своїм власним індивідуальним сюжетом вже зараз разом з LEGO.

Винищувач TIE — це звичайний винищувач Імперії, який був випущений в великій кількості для Галактичної громадянської війни, серед людей йому дали назву "Очне яблуко". Він дуже маневрений і швидкий, озброєний лазерними гарматами, досить потужний, щоб в битві знищити такого ж типу винищувач. Завдяки особливій системі ведення стрільби з гармат, винищувач може з високою точністю проводити почергові постріли або одночасні.

Зібравши Імперський винищувач з набору LEGO Star Wars 75300, зверніть увагу, що верхню і передню частину кабіни, можна відкривати, щоб посадити туди пілота (мініфігурку), який вже готовий до польоту і боїв, адже головним завданням винищувачів є наказ від головнокомандувача "Знищити" і атакувати противника величезну кількість разів до повної ліквідації.

У зоряного корабля відсутні щити, виходячи з чого пілот, щоб якось уникнути шкоди в бою, повинен постійно маневрувати. Кабіна має аварійний захист, але вона не здатна захистити пілота від енергетичної зброї. У разі потрапляння в зоряний винищувач, досить часто пілоти, замість катапультування, вважали за краще направляти свій корабель у ворога, тим самим знищити обох.

Що в коробці? 432 деталі, 3 мініфігурки, інструкція по збірці.

Купити набір LEGO Star Wars 75300 Імперський винищувач TIE можете в нашому інтернет-магазині.

 

  • 5.0

    8 сер, 2021
    Это лучший Tie fighter, который я когда-либо видел. я чувствую, что меньший размер подходит ему намного больше, при этом сохраняя отличную детализацию. Меньший размер делает его более «играбельным», а также занимает меньше места на полке, если вы коллекционер. Я надеюсь, что они сделают больше наборов в этом размере и ценовом диапазоне, таких как "Звездолет Бобы Фетта".
    Достоинства:
    Доволен уменьшенным размером. Возможность модифицировать крылья, чтобы превратить его в перехватчик. Разнообразие деталей (плоские детали, петли, детали большего размера).
    Недостатки:
    Собрать совсем просто.
  • 5.0

    8 сер, 2021
    Имперский истребитель Tie Fighter поставляется с истребителем Tie Fighter, пилотом Tie Fighter, штурмовиком и NI-L8. Сама кабина может быть слишком большой, но это не так уж важно. Я не большой поклонник темно-серых шаровых опор на крыльях, я бы хотел, чтобы они были светло-серого цвета, чтобы соответствовать крыльям. Одна из самых крутых особенностей этой сборки - это то, что она действительно стреляет из бластеров.
    Достоинства:
    Истребитель лучше, чем в 2005 году. Рабочие бластеры. С включенными фигурами это делает хороший набор строителя армии.
    Недостатки:
    Выбор некоторых цветов.
  • 5.0

    8 сер, 2021
    Этот набор действительно стоит своих денег. Тот факт, что он поставляется с 3 мини-фигурками, даже лучше. В первую очередь я занимаюсь техническим строительством, у меня есть несколько более крупных наборов из «Звездных войн» («Тысячелетний сокол», «Раб 1» и тд). И хотя этот набор было легко построить, это все равно было весело. Я купил 2 набора и модифицировал один из них в TIE-перехватчик. Они оба отлично смотрятся рядом с моей фигурой Вейдера.
    Достоинства:
    Лучший набор, в котором запечатлена сферическая форма. Опоры хорошо работают. Миниатюрные фигурки - это не что иное, как высокие стандарты качества
    Недостатки:
    Не так много места для детальной кабины.
    • 9 сер, 2021
      Места для кабины и правда не так много. Но компания постаралась все же её оживить. Та и за такую цену, думаю все ок))
  • 5.0

    8 сер, 2021
    Я понимаю, что есть люди, которым не нужен обычный TIE. Этот набор по-прежнему для вас. Используя каждую деталь в коробке, без каких-либо других деталей, я смог сконструировать довольно хороший TIE-перехватчик. Для меня это поднимает этот набор на совершенно другой уровень. Это набор TIE 2 в 1. И я не возражаю против нового шлема для солдата.
    Достоинства:
    Он очень хорошо стоит сам по себе и хорошо отображается. Это очень похоже на настоящий имперский корабль из «Звездных войн». Шутеры стреляют далеко.
    Недостатки:
    .

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари