>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

200 шт.
4 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Тренуйся разом з джедаями
Хочеш стати справжнім джедаєм? Тоді вирушай разом з Люком Скайуокером в хатину Обі-Вана на планеті Татуїн. Якщо ти будеш старатись та кожен день тренуватися, то зможеш стати магістром Ордену Джедаїв. Відточуй свої навички володіння світловим мечем в бою. А після важкого тренування подивися голографічне повідомлення від Принцеси Леї, яке тобі доставив легендарний дроїд R2-D2. Але на планеті не все так спокійно, як може здатися, тому не забувай оглядати через бінокль околиці тренувальної бази, адже в будь-який момент на неї можуть напасти Тускенські рейдери. Чи зможе в Люк Скайуокер добитися успіху в цій нелегкій справі? Залежить тільки від вас.

Що вас чекає
Конструктор LEGO Star Wars 75270 Хатина Обі-Вана Кенобі переносить дитину в фантастичний світ Зоряних Війн, де щодня відбуваються динамічні битви, а небезпека ховається за кожним поворотом. Набір складається з 200 деталей, які не можуть завдати шкоди дитині і відмінно взаємодіють між собою. З деталей можна зібрати знамениту хатину Бена Кенобі, в якій Люк Скайуокер познайомився з великим джедаєм. Конструктор повністю повторює інтер'єр і предмети з фільму. До того ж дві мініфігурки головних героїв зроблять гру неймовірно захоплюючою і реалістичною. Набір відмінно підходить для гри, як наодинці, так і разом з друзями. У будь-якому випадку позитивні емоції вам забезпечені.

Для батьків
LEGO Star Wars 75270 Obi-Wan's Hut був розроблений спеціально для любителів знаменитого фільму. Він відмінно підійде в якості недорогого подарунка для хлопчиків віком від 7 років. Варто звернути увагу, що всі деталі конструктора проходять ретельне тестування і не можуть нашкодити малюкові. У свою чергу дитина може кидати, стискати, дряпати і навіть кусати частини конструктора не боячись їх пошкодити. Граючи, дитина не тільки розважається, але і повністю реалізує свій творчий потенціал, що не може не радувати. До того ж ціна конструктора настільки доступна, що придбати його може кожен.

Купити конструктор LEGO Star Wars 75270 Хатина Обі-Вана Кенобі ви можете, зробивши замовлення на нашому сайті. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас є питання, наші фахівці із задоволенням вас проконсультують.

  • 5.0

    6 бер, 2021
    Набор очень понравился . Он отлично вписывается в мою коллекцию по Татуину . Отличный подарок с хорошими фигурками и редкими деталями
    Достоинства:
    Фигурки
    Недостатки:
    Нету
  • 5.0

    16 січ, 2020
    LEGO Star Wars Хижина Оби-Вана Кеноби я обирав сам, мені потрібні були нові герої та нові ігрові місця. Набір нагадує іншопланетну лабораторію. Зібрати можна у декількох варіантах. Головним персрнажем мені здався робот, він розимний та завжди знаходить вихід. З його допомогою ми відразули атаку. Було б чудово додати розмальовку із цими героями до набору.

Рекомендуємо подивитися ці товари