>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

102 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Динамічні битви вже чекають
Стань справжнім полководцем разом з конструктором LEGO Star Wars 75267 Бойовий загін мандалорців. Створи свою армію і вирушай в інші галактики завойовувати нові світи і розширювати свою імперію. А, щоб бути впевненим у перемозі побудуй оборонний форт і озброй штурмовиків бластерами. Тепер тебе ніхто не зможе перемогти. Також не варто забувати про секретну зброю у вигляді смертоносного і невловимого спідера, який вражає ворогів шипами. Конструктор відмінно підходить для відтворення популярних сцен з космічного фільму Зоряні Війни, а також надає широкі можливості для фантазії і експериментів.

Про набір
Невеликий ігровий набір для хлопчиків віком від 6-ти років стане відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято. Особливість конструктора полягає в тому, що він легко збирається навіть тими, хто не знайомий з наборами ЛЕГО. При цьому його ціна залишається прийнятною для кожного. За допомогою LEGO Star Wars 75267 Бойовий загін мандалорців дитина не тільки приємно проводить час і розважається, а й розвиває фантазію, дрібну моторику рук і комунікацію. Грати можна як наодинці, так і з друзями. В обох випадках море задоволення і емоцій просто неминуче.

Що можна зібрати
Відкриваючи коробку, дитина виявляє в ній 102 деталі, з яких збирається точна копія Спідер і невеликий оборонний пост. Особливої уваги заслуговують мініфігурки солдатів. У кожного солдата передбачений однозарядний бластер. Тепер малюк зможе захоплювати ворожі бази і повністю зануриться в роль командира. Варто звернути увагу, що набір LEGO Star Wars 75267 Mandalorian Battle Pack підходить не тільки для гри, він ще й якісно доповнить кімнатний інтер'єр і буде радувати фанатів Зоряних Воєн при кожному погляді.

Купити, оригінальні і сертифікований конструктор LEGO Star Wars 75267 Бойовий загін мандалорців ви можете, зробивши замовлення у нас на сайті. Ми доставимо ваш набір в будь-яку точку України і відповімо на всі ваші запитання.

  • 5.0

    25 жов, 2020
    Ну это точно один из лучших наборов Звездных войн. Основная ставка здесь на минифигурки, самих же деталек только 102. Минифигурки – бойцы-мандалорцы, у каждого уникальные шлем, торс, штаны и тканевой плащ. Кроме них здесь небольшая скала и какой-то летающий апарат, но это больше так, чтоб продавать не одни минифигурки. Хотя я бы даже просто их взял.
    Достоинства:
    Сразу 4 минифигурки.
    Недостатки:
    Нет лиц.
    • 2 лип, 2021
      Это шлемы а под ними лица. Поняли?
  • 5.0

    25 жов, 2020
    Ну это точно один из лучших наборов Звездных войн. Основная ставка здесь на минифигурки, самих же деталек только 102. Минифигурки – бойцы-мандалорцы, у каждого уникальные шлем, торс, штаны и тканевой плащ. Кроме них здесь небольшая скала и какой-то летающий апарат, но это больше так, чтоб продавать не одни минифигурки. Хотя я бы даже просто их взял.
    Достоинства:
    Минифигурки. Оружие.
    Недостатки:
    Самого конструктора почти что нет.
  • 4.0

    9 січ, 2020
    Отличный набор за приемлемую цену. У всех фигурок отличная детализация и аксессуары. Из минусов можно отметить довольно скудные постройки
    • 25 жов, 2020
      Но ведь Вы понимаете, что набор и не предназначен для какой-то масштабной постройки. Вся соль аж в 4 минифигурках! А эти 102 детальки здесь присутствуют просто "для годиться".

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари