>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

285 шт.
6 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.9

Опис

Зіграйте на свій лад епізоди з улюбленого фільму
Серія LEGO Star Wars - одна з найпопулярніших і довговічних. Уже понад 20 років фанати можуть грати з улюбленими героями в формі пластикових іграшок і збирати з конструктора точні копії техніки та інших будівель. У серпні 2020 року компанія вирішила порадувати дітей і дорослих новинкамиза тематикою кіновсесвіту. Подивіться на ці дивовижні набори з мотивами нових і старих епізодів.

Повстанці проти імперії
У наборі LEGO 501st Legion Clone Troopers ви знайдете комплект для легендарної битви. Почніть грандіозне протистояння між солдатами 501-го елітного легіону і бойовими дроїдамі армії сепаратистів. У вашому розпорядженні не тільки ультрасучасні космічні автомати, але і новітні зразки техніки: Барк-спідер і всюдихід відкритого типу AT-RT.

Грати з набором весело
Зберіть з конструктора спорядження для битви. 6 мініфігурок готові до бою. Побудуйте власноруч зразки сучасної космічної техніки.
Використовуйте BARC-спідер для пошуку противника і стріляйте з двоствольної бластерної гармати. Цей екземпляр здатний розганятися до швидкості 250 км / год і підійматися на висоту кілька сотень метрів завдяки потужним репульсорам.
Для битви вам стане в нагоді та розвідувальний транспортний всюдихід AT-RT, в який поміститься один стрілець. Він дуже легкий в управлінні й маневровий. Крокохід оснащений сканером руху і сенсорним обладнанням для аналізу ситуації на полі бою. В озброєння AT-RT входить бластерна гармата і мінометна установка, яка робить його небезпечним супротивником.
Хто переможе в сьогоднішньому поєдинку - вирішувати вам.

Загальні характеристики набору
1. Складається з 285 деталей - за допомогою інструкції буде нескладно зібрати набір
2. У комплекті 6 мініфігурок: 4 солдата 501-го легіону і 2 бойових дроїда
3. Ідеальне доповнення до колекції «Зоряних воєн»: цікаві технічні рішення і мініфігурки.
4. Якість і безпека - всі набори ЛЕГО проходять ретельну перевірку, їх можна гріти, кусати, підкидати.
5. Буде цікавий дітям від 7 років.

Купити LEGO Star Wars 501-й легіон клонів легіону (75280) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    5 січ, 2022
    Мне етот набор очень понравился когда я его только увидел. И сразуже поехал покупать.
    Достоинства:
    В наборе 6 фигурок что довольно таки приятно:) Всё проработано до мельчайших деталей. Мне понравилось.
    Недостатки:
    Честно я недостатков не увидел
  • 5.0

    4 жов, 2020
    Мой сынок является просто заядлым фанатом лего звёздные войны у него связанных по этой тематике больше 50 наборов и решил пополнить гео коллекцию этим набором. Сам набор остаточно интересный, большое количество деталей и минифигурок. Для его коллекции дроидов как раз там было 2 штуки. Цена кстати в этой магазине относительно маленькая.
    Достоинства:
    Цена, большое количество минифигурок
    Недостатки:
    нету
  • 5.0

    17 сер, 2020
    Мой сын является заядлым фанатом вселенной Звездных Войн, как и я собственно. К слову, ему 11 лет. Решили с ним собрать коллекцию LEGO по ЗВ. Нашим первым набором стал именно набор клонов 501 легиона. В комплект вошел шагоход и байк 4 фигурки клонов и 2 дройда. Собрали набор очень быстро. Фигурки хорошо прорисованные, отвечают стандартам вселенной Star Wars. Производитель ничего не опустил. В следующий раз, купим набор побольше)
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Не останавливайтесь на одной серии, еще советую Вам Техник и Ниндзяго. Все они хорошо сочетаются.
  • 5.0

    13 сер, 2020
    Когда будет скидка на этот набор?
    • 5.0

      16 лис, 2020
      Цена вроде и так полностью соответствует конструктору. Я думал, что будет дороже. А по такой цене точно надо брать и не думать)
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Александр, о какой скидке может идти речь? Это же новинка. Для такого количества деталей цена смешная! Этот же набор в магазинах намного дороже!
  • 5.0

    5 сер, 2020
    У меня сын просто бредил этим конструктором! Я считаю конечно что в нем маловато деталек, но сын настолько увлечен, и фантазия так такая обширная, что ему итак интересно. По стоимости ничего сказать не могу, потому что привыкла не экономить на своих детях. Тем более эти игрушки так сильно развивают фантазию, а это очень важно для его возраста. К тому же, он их хранит и интерес к ним не пропадает!
  • 4.0

    28 сер, 2020
    Особисто мені, LEGO Star Wars 501-й легион клонов легиона (75280) не дуже сподобався. У нас загубилися червоні дітальки - снаряди, а без них гра втратила зміст. І, ще складається враження, що півстанці не із цього набору. Не вистачає екшину.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Добре, що у нас вже є LEGO Star Wars База Эхо на планете Хот (7879). Коли поєднуєшь обидва набори гратися дуже цікаво. Головна ціль - захист бази. Завдяки новітній техніці повстанці будуть далеко відкинуті від бази.
    Достоинства:
    Ось чим і подобається лего, можна об'єднувати набори та вигадувати пригоди.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари