>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

280 шт.
1 шт.
26.2 × 14.1 × 7.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Позамежна швидкість, фантастичний дизайн, сучасні технології — все це унікальний набір LEGO Speed ​​Champions 76900 Koenigsegg Jesko. Конструктор точно сподобається любителям автомобілів, адже він в точності повторює всі деталі і суть шведського гіперкара з його передовою аеродинамічною конструкцією, яка дозволяє розвивати на треку швидкість майже в 500 км/год.

Що в коробці?

Конструктор складається з 280 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається точна копія легендарного суперкара Koenigsegg Jesko. Бездоганні лінії, широка колісна база, двомісна кабіна, величезний спойлер — все це є невід'ємною частиною автомобіля. Діти можуть відправитися на трасу і створити захопливі перегони, збирати автомобіль знову і знову, а можуть просто насолоджуватися його неймовірним зовнішнім виглядом. LEGO — це нескінченні можливості для творчості!

Але це ще не все! У коробці також можна знайти мініфігурки пілота гоночного автомобіля в спеціальному костюмі, захисному шоломі і гайковим ключем. Він не тільки додасть реалістичності тому, що відбувається, але і зробить гру набагато цікавіше.

Розміри цієї копії Koenigsegg Jesko — понад 4 см у висоту, 15 см в довжину і 7 см в ширину. Модель ідеально підійде в якості прикраси кімнатного інтер'єру і ще одного експоната домашньої колекції. Вона стане відмінним подарунком на Новий рік, день народження або будь-яке інше свято.

Найвища якість

Починаючи з 1958 року всі конструктори проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва, тому можливість браку повністю виключена. Крім того, всі деталі робляться з високоякісного пластику і відповідають найсуворішим стандартам якості. Діти можуть їх кидати, скручувати, дряпати і навіть кусати, не боячись пошкодити. При цьому цеглинки не мають гострих кутів, шорсткостей і інших неприємностей, що робить їх абсолютно безпечними.

Прокачай себе

Багато хто скаже, що конструктор — це всього лише ще одна іграшка, яка тільки розважає дітей. Це не так! Уже численними дослідженнями було доведено, що під час гри діти не тільки веселяться, але і розвиваються. Дрібна моторика рук, уява, фантазія, посидючість, концентрація — це тільки вершина айсберга. Якщо діти грають в колі друзів, то у них ще й виробляються правильні комунікативні навички, без яких не обійтися в сучасному світі. Одним словом, ЛЕГО — це відмінне поєднання приємного з корисним.

Трохи про серію

Набори LEGO Speed ​​Champions дають відмінну можливість вивчати популярні автомобілі. Кожна модель в точності відповідає оригіналу, тому діти можуть годинами розглядати деталі, вивчати механізми або просто насолоджуватися реалістичним зовнішнім виглядом.

Купити конструктор ЛЕГО Speed ​​Champions 76900 Koenigsegg Jesko можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши нам!

 

  • 5.0

    10 кві, 2022
    Сравнительно недорогой и довольно интересный набор - реплика известного шведского суперкара Koenigsegg Jesko. Если интересуетесь LEGO-машинками - стоит брать, ребенку понравился.
    Embedded thumbnail

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари