>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

198 шт.
1 шт.
19.1 × 4.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Разом з конструктором LEGO 75890 «Speed ​​Champions Ferrari F40 Competizione», влаштуйте гонку по гоночній трасі і утріть ніс своїм конкурентам. Ця модель 2-в-1, наповнена автентичними деталями, оснащена кабіною для мініфігурки зі зйомним лобовим склом, а також змінними дисками, капотом і спойлерами, які перетворюють Competizione в класичну версію F40, — останній автомобіль, який Енцо Феррарі створив у своєму житті! Зніміть лобове скло, щоб помістити мініфігурку в машину. Ця автомобільна іграшка також включає в себе мініфігурку гонщика Ferrari в фірмовому шоломі, яка допоможе відтворити захоплюючі гоночні сценарії.

Ferrari F40 Competizione - автомобіль заввишки 4 см, довжиною 13 см і шириною 5 см.

  • 3.0

    28 бер, 2019
    Сама модель машины по внешнему виду не очень.Но за свою цену по меркам серии Speed Chapmions неплохо.При сборке проблем не возникло, но сборка довольно интересной.В принципе брать можно.
  • 5.0

    4 бер, 2019
    Набор намного лучше чем я думал, много деталек, ребёнку интересно собирать машинку, хороший пластик, без запаха и весь конструктор довольно качественный и цена на удивление не дорогая.
  • 5.0

    1 лют, 2019
    Смею подметить, что данный конструктор хорошо продуман, ребенку пришелся по вкусу, собирал и разбирал его несколько раз, самое приятно, то что каждый элемент имеет свое продолжение, надевается без проблем, не было слез потому что один фрагмент к другому не подходит.
  • 5.0

    18 січ, 2019
    Конструктор чудовий, дитина якій щойно виповнилося 7 років, зібрав все сам і швидко за інструкцією. Зчленування деталей прекрасне, машина їздить і не розвалюється. Дитина задоволена, а що ще треба?
  • 5.0

    15 січ, 2019
    Сын очень любит Лего и я ему часто покупаю разные конструктора. В этот раз заказал данный набор, заказ доставили через два дня. Конструктор как всегда качественный, сын очень доволен, в первый день собрал его раз пять.
  • 5.0

    12 січ, 2019
    Купив сину цей конструктор. Замовляв через передзамовлення. Малому 8 років і він дуже задоволений цим подарунком. Іграшка дуже якісно виконана та гарно пропрацьвана, враховані навіть малі деталі. Дякую за швидку відправку.
  • 5.0

    12 січ, 2019
    LEGO Speed Champions Ferrari F40 Competizione - це набір мрії. Червона машинка повинна бути у маленького та дорослого хлопчика. Мої граються із задоволенням. Якість вразила, як і завжди дітальки рівні, не мають зазубрин, легко кріпляться одна до одної. Навіть, мій племінник, якого не відірвати від комп'ютера, грається з червоною машинкою. Рекомендую.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари