>
В наявності
4499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

876 шт.
6 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
4648 грн
4625 грн
+

LEGO NINJAGO Tommy (njo336)

299 грн
252 грн
=
4798 грн
4751 грн
+ =
5598 грн
5423 грн
+ =
4798 грн
4751 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO NINJAGO Літак-блискавка Джея (70614) був створений за сюжетом відомого мультсеріалу про світ Ніндзяго і воїнів Кружитцу. Його випустили в 2017 році. Не всі шанувальники «цегляного» Всесвіту встигли придбати цей конструктор, але сьогодні з'явилася така можливість! Давайте включимо фантазію і вирушимо в казковий світ Ніндзяго, допоможемо головному герою Джею, перемогти ворогів і звільнити батьків, використовуючи особливий літак-блискавку! 

Опис 

Комплект Літак-блискавка Джея 70614 з лінійки LEGO NINJAGO містить 876 деталей і шість мініатюрних фігурок. Розрахований цей конструктор на вікову категорію від 9 років. Розміри упаковки складають 282/540/78 мм. 

У наборі є детальний, друкований алгоритм по збірці. Крім класичної інструкції виробники рекомендують використовувати спеціальний додаток під назвою LEGO Builder. За допомогою даного софта, встановленого на комп'ютер або телефон, можна побачити зібрану конструкцію в 3D-варіанті, обертати і розглядати її з усіх боків, змінювати масштаб, покращувати, зберігати отриманий результат. 

Особливості набору

Основні особливості ігрового набору LEGO NINJAGO 70614:

  1. Збірні моделі – літак-блискавка, пересувний робот-Краб.
  2. Габарити авіатранспорту складають 44/30/20 см (довжина, ширина і висота). Розміри Краба – 12/6/9 см (ширина, висота, довжина).
  3. На повітряному супер-судні є кабіна, яка відкривається, всередину можна посадити мініфігурку Джея. Ще літак оснащений регульованими крилами, електричним диском, що обертається, великою кількістю антен, тригер-шутером і підпружиненим шутером. Плюс до «Блискавки» кріпиться ручка для зручної гри. 
  4. У Краба шість ніг, рухлива клешня. Він озброєний шестизарядним шутером. 
  5. У комплекті передбачені наступні аксесуари: кистень Джея, рибні пила, молот і шутер, що стріляє рибними снарядами. 

Мініфігурки

Конструктор Літак-блискавка Джея 70614 з лінійки LEGO NINJAGO включає 6 мініфігурок:

  • Головний персонаж і пілот «Блискавки» – Джей Вокер. Він відноситься до воїнів ніндзя, яких навчив майстер ВУ. Є не тільки Синім ніндзею, але і повелителем Блискавок. Джей одягнений в стандартний костюм воїнів, тільки він пофарбований в сині відтінки. На тулубі можна побачити золотий герб – символ блискавки в Ніндзяго. Вираз обличчя персонажа похмурий, одна брова розсічена. 
  • Ед і Една Вокер – батьки Джея. Цікавим є той факт, що батько головного героя з'явився тільки в мультсеріалі "Ніндзяго: майстри Кружитцу". Офіційних мініфігурок у Еда і Едни до цього не було, вони з'явилися після виходу на екрани серіалу The LEGO Ninjago Movie в 2017 році.
  • Медуза – це солдат армії Акул. Він одягнений в сіро-синій комбінезон без рукавів, на який звисають щупальця з-під прозорого шолома.
  • Воїн-головоріз з армії Акул носить помаранчеву шапку, синій комбінезон. На його обличчі намальовані бакенбарди, одне око закрите пов'язкою. 
  • Красті – член армії Акул Гармадона, виділяється шоломом у вигляді помаранчевої голови омара з довгими вусиками і чорними виряченими очима. Озброєний рибопилкою.

Поспішайте придбати раритетний конструктор Літак-блискавка Джея 70614 з лінійки LEGO NINJAGO за дуже приємною ціною! Робіть замовлення в нашому магазині і станьте щасливим володарем унікального набору. Чарівні, захоплюючі пригоди вже чекають на вас!

  • 5.0

    11 лис, 2023
    Цікавий, унікальний дизайн, з безліччю деталей. Я люблю химерні кораблі та літаки, і цей підходить під цей опис на всі 100%. Він не має шасі, а стоїть на плавниках, але від цього навіть краще і незвичніше. Багато рухомих деталей, чудовий вигляд і розумний розмір. Диск, який обертається при натисканні на спусковий гачок, є візуально цікавим, а дротик, який запускається спереду, заохочує до гри. Хотілося б, щоб в комплекті був ще один дротик, оскільки це унікальна деталь, яка, боюся, скоро загубиться. Проте це дрібниці, загалом це гарна інноваційна модель.
    Достоинства:
    Доволі великий корабель з футуристичним дизайном. Люблю, коли у наборі акцент зроблений на збірці ніндзя. Готовий корабель має багато рухомих та стріляючих частин. Цілий набір мініфігурок, включно з доволі рідкісними батьками Джея - Едом і Едною.
    Недостатки:
    Подібні до дротика деталі часто губляться, а тут він лише 1.
  • 5.0

    11 лис, 2023
    Більше схоже на космічний корабель... Але все одно круто!!! Це була приємна збірка, м'яко кажучи, і мені, безумовно, сподобалися ексклюзивні мініфігурки.Сам реактивний літак досить великий, порівняно з деякими іншими транспортними засобами, які я збирав раніше. І так, він схожий на щось з "Вартових Галактики". Крім того, є дуже зручна "ручка", яку можна використовувати, коли ви хочете керувати літаком. Однак, я думаю, що творці могли б додати трохи більше колірного балансу літаку, оскільки в ньому багато синього кольору, але недостатньо чорного. Що стосується мініфігурок, то тут є Джей, його батьки Ед та Една, Красті, Медуза та головоріз з армії Акул. Мені подобаються їх принти.
    Достоинства:
    Дуже міцна конструкція, функціональна і виглядає так само, як у мультсеріалі. Виглядає трохи хистким, але це зовсім не так, основа конструкції міцна, як вже написав попередньо. Функції екшену круті. Маленький павучок-лиходій має пістолет, який дійсно стріляє.
    Недостатки:
    Якщо боїтеся сороконіжок або чогось подібного, то раджу звернути увагу на інші набори😅🤣

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

840 шт.
9+