>
Під замовлення
7799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 140 шт.
7 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Високомобільний блокпост військ лицарів Короля - це невелика фортеця з мостом, що піднімається; вона пересувається на чотирьох гусеничних траках і володіє чотирма вежами, ракетницями, шестиствольними і крупнокаліберними гарматами, двома байками для ведення розвідки і може видозмінюватися, розсуваючи фронтально свої міцні стіни. У замку постійно знаходиться передовий дозор - лицарі в посилених обладунках - Аарон, Еш і Аксель, який обладнаний ще й механічними потужними руками! А прислуговує благородним воїнам Короля крихітний, але постійно сердитий механ-кухар Еклер. Лицарі повинні бути дуже обережні - в спробах розвідати оборону мобільної фортеці, під покровом ночі до замку може підібратися солдат Зла Еш верхи на мотоциклі. Разом зі своїми помічниками-монстриками підступний Еш спробує підірвати стіну замку динамітом і, використовуючи заклинання з магічної книги, зачарувати лицарв, які нічого не підозрюють.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Подарували старшому синові цей чудовий конструктор кілька місяців тому. Тепер це - його улюблений набір лего. Він постійно придумує історії про головних героїв, з друзями вони воюють, оскаржуючи тактичні прийоми суперника. Головне, що мене радує-це не комп'ютерна гра, а реальна, яка розвиває реальні навички мого сина. Він і вигадує історії, розвиваючи уяву, і тактику продумує, і з друзями спілкується за допомогою цієї гри.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари