>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

529 шт.
4 шт.
47 × 6 × 28 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Боріться зі злочинцями

Ред Сан і клони Бика тримають в страху жителів міста. Навіть спокійно йдучи на роботу можна потрапити в лапи злочинців. Дівчинка Аі йде по вулиці і не помічає, що за її спиною крадуться лиходії. Тільки Манкі Кід може перешкодити цим негідникам образити мирного жителя. Сідайте в реактивний літак і вирушайте битися з Ред Саном і клоном Бика!

Що вас чекає в наборі

Мініфігурки і технологічні фішки транспорту і зброї дозволяють розіграти різні сценарії викрадення і порятунку мирного жителя. Об'єкти виконані у футуристичному дизайні і яскравих кольорах, що робить набір цікавим і нестандартним. Зберіть за допомогою детальної інструкції модель реактивного літака Манкі Кіда. Садіть героя в мініатюрну кабіну і вирушайте на пошуки злочинців.
Перед Манкі Кидом стоїть непросте завдання, адже Ред Сан вкрав Чарівний посох царя звірів. Потрібно відвоювати його щоб не дати злу скористатися його магією. Клон Бика озброєний вогнеметом, а Ред Сан одягнений в реактивний костюм і з його допомогою намагається сховатися від Манкі Кіда. Боріться зі злодіями за допомогою метальників дисків, вбудованих в крила літака, рятуйте мирного жителя і відберіть Чарівний посох Царя мавп.

Ексклюзивна для України серія

Лінійка LEGO Monkie Kid була створена спеціально для азіатського ринку, тому східні мотиви відчуваються в кожній деталі. Ці іграшки створені за мотивами історій, які знають багато дітей і батьки і яким захоплюються в Китаї та Азії. Втілюйте в життя легендарну казку «Мавпа-король» і грайте всією сім'єю.
Багато століть назад Король Мавп протистояв лиходієві Царю Биків. Його головною зброєю був Чарівний посох. З тих пір пройшло багато часу, і магічним чином легендарний посох потрапляє в руки звичайнісінького китайського хлопчика на ім'я Манкі Кід. З розвізника локшини він перетворюється на справжнього супергероя, якому належить рятувати мирних китайців від клонів Бика і Ред Сана.
Набори серії Лего Манкі Кід - це неймовірна суміш технологій і магії. Стародавні демони використовують сучасних роботів і висококласні гармати в своїх злочинах, але у Манкі Кіда є що їм показати у відповідь.

Характеристики набору

1. Складається з 529 деталей яскравих кольорів, багато з яких є рідкісними.
2. У комплекті 4 мініфігурки героїв: Манкі Кід, Боб, Ред Сан, Аі
3. Розміри літака Манкі Кіда: 13 см у висоту, 28 см в довжину, 30 см в ширину.
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Буде цікавий дітям від 8 років.

Купити набір LEGO Monkie Kid Реактивний літак Манкі Кіда (80008) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Этот набор мы взяли в дополнение к набору с замком Гари Потера. Идея набора хорошая, но ведь этот самолет же должен кого-то спасти? Мы рискнули совместить не совмещаемое - Гарри и ниндзя. Получился увлекательный квест. Рекомендую не остановливаться на покупке одного набора!

Рекомендуємо подивитися ці товари