>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

259 шт.
4 шт.
35 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Відправте за ґрати клонів Бика

Клони Бика стали досить агресивні останнім часом. Саме тому Манкі Кід вирішив зробити для них засідку, заручившись допомогою Меї. Прокрадітьсяя до ворога з різних сторін, щоб напасти несподівано і оточити. У вас є відмінна техніка для цього і, звичайно ж, магія Чарівного посоха Царя мавп. Сідайте на білий швидкісний байк або повітряний скейтборд для того що добратись до цілі. Не залиште клонам Бика жодного шансу.

Гра з набором - весела пригода

З набором LEGO Monkie Kid Мотоцикл Білого Дракона (80006) можна розіграти безліч місій. Використовуйте свою уяву і програвайте різні сценарії і фінали. Сідайте на мотоцикл Білого Дракона, який доставить вас і по суші і по повітрю. Адже з боків цього супер швидкого байка встановлені складні крила, які ви можете розправити при необхідності. Реактивний скейтборд - доставить до пункту призначення через річки, ліси і гори, адже він теж вміє літати, що робить його дуже просунутим скейтбордом.
Але противник так просто не здасться. На базі клонів Бика розташована рухома гармата і вони мають намір нею відстрілюватися. Атакуйте, ухиляючись від шипів і проїдьте крізь пожежні ворота. Спійманих злочинців саджайте у в'язницю для того щоб вони подумали про свою погану поведінку. Всі мініфігурки озброєні, що робить їх сутичку ще більш захоплюючою.

Серія, натхненна східними мотивами

Лінійка Monkey Kid - данина історіям, які знають багато дітей і батьків і якими захоплюються в Китаї та Азії. Ця новітня ігрова тема LEGO дає нове життя легендарній казці «Мавпа-король» і дозволяє дітям, батькам, бабусям і дідусям будувати і грати разом.
Давним-давно Король Мавп бився з лиходієм - Царем Биків. У боротьбі він використовував свою чаклунське зброю - Чарівний посох. Минуло багато років, і казковим чином легендарний посох потрапляє в руки звичайнісінького китайського хлопчика на ім'я Манкі Кід. Раніше він розвозив локшину, а тепер опинився замішаним в неймовірні пригоди!
У наборах серії захоплюючі битви від LEGO, в яких технології 21 століття з'єднуються з магічними предметами минулих тисячоліть, а стародавні демони перетворюються в роботизовані механізми.

Характеристики набору

1. Складається з 259 деталей - нескладний в збірці набір.
2. У комплекті 4 мініфігурки героїв: Манкі Кіда, Меї, Боба і Снорта зі зброєю.
3. Розміри мотоцикла: 7 см х 18 см х 6 см.
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Буде цікавий дітям від 6 років.

Купити набір LEGO Monkie Kid Мотоцикл Білого Дракона (80006) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 4.0

    18 гру, 2020
    Плюсы: Байк выглядит отлично. Даже детали с техники выглядят неплохо. Фигурки классные, особенно Мэй и Монки Кид. Ховерборд, наверное, моя любимая часть в наборе. Минусы: Много наклеек!!! И без них выглядит слишком скучно. Строительство дороги и форта добавляет разнообразия, но я думаю, что это лишнее. Цена немного завышена. В целом, набор сыну понравился, та и мне тоже. Хоть у него есть некоторые недостатки, все вместе выглядит круто.
    Достоинства:
    указал в отзыве
    Недостатки:
    указал в отзыве
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Сын любит наборы лего с ниндзя. Этот он вибирал на сайте сам! Хочу поблагодарить разработчиком сайта, меню удобное и даже ребенок может сделать заказ. В сборке набор не сложный, больше всего я переживала за качество крепежей колес. Но пока все цело. Рекомендую за качество!
    • 18 гру, 2020
      Да, ниндзя наборы для детей - вариант беспроиграшный. Своему тоже взяли)

Рекомендуємо подивитися ці товари