>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

876 шт.
3 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
3.7

Опис

Поєднайте приємне з корисним
Кожна дитина мріє в реальності зустріти справжнього міньйон. Конструктор LEGO Minions 75551 Brick-built Minions and their Lair дає можливість перенести персонажів з популярного мультсеріалу в реальність. Дитині прийдеться самій зібрати двох величезних міньйонів, які не тільки забезпечать широкі можливості для гри, а й якісно прикрасять кімнатний інтер'єр малюка. В процесі гри, дитина розвивається, адже для того щоб правильно зібрати точні копії легендарних міньйонів, потрібно гарненько постаратися. Такі якості як уява і логіка розвиваються в першу чергу.

Про конструктор
Конструктор ЛЕГО Міньйони 75551 Цегляні міньйон та їх лігво не такий вже і складний, хоч і складається з 876 деталей. Все інтуїтивно зрозуміло і просто. Деталі відмінно між собою взаємодіють і не несуть ніякої шкоди. Дитина може їх скручувати, стискати і навіть кусати, не боячись пошкодити. Оскільки фігурки є точною копією легендарних персонажів з мультфільму, дитина буде з ще більшим інтересом грати і розважатися. Конструктор подарує незабутні емоції як під час гри на одинці, так і разом з друзями. Він повністю реалізує творчий потенціал малюка і змушує мислити нестандартно.

Про серію
Серія LEGO Minions є новинкою 2020 року. Вона створена за мотивами мультфільму про міньйонів і немов переносить казкових персонажів в реальний світ. Конструктор надає дитині можливість самостійно відтворити сцени з мультфільму, насолоджуючись при цьому захоплюючою грою. Але найцікавіше починається, коли малюк задіює уяву і починає сам придумувати ситуації і сцени для розваг. Поринь в казковий світ разом з ЛЕГО.

Всі конструктори ЛЕГО повністю сертифіковані і оригінальні. Купити набір LEGO Minions 75551 Brick-built Minions and their Lair можна прямо у нас на сайті. Доставка діє як по Києву, так і по всій Україні.

  • 5.0

    3 лис, 2020
    Хоча я вже доволі доросла, 25 років, але цих жовтих бешкетників просто обожнюю. Саме тому і придбала набір. Хоча мушу визнати, що за рахунок своїх можливостей, він сподобається і людям, які взагалі не бачили міньонів до цього. Одночасно можна зібрати лише 2 пасіпаки, що трохи засмучує. Але зроблено все реально круто як зовні, так і всередині. Це ще й до речі найбільший набір з міньонами на даний момент. Найближче до нього 75550 з 310 детальками.
    Достоинства:
    Цікавий "внутрішній світ" міньонів)) Багато нових деталек, плюс детальки панельний приборів.
    Недостатки:
    Немає.
  • 5.0

    3 лис, 2020
    Набір зовсім новий, цього року. Хоча тут є наліпки, але також багато детальок з принтами, наприклад очі та прилади. 3 мініфігурки: Кевін, Стюарт, Боб. Ті, хто дивились мультики з міньонами, одразу їх впізнають. Найбільше сподобався Мега-Стюарт, тому зібрав його першим. Є можливість його відкрити, зсередини ним керує однойменний міньон. Друга інструкція збирає Кевіна або Боба на вибір. По-суті вони всі однакові, різниця в зовнішності мінімальна, прикол якраз у «начинці».
    Достоинства:
    Набір сподобається як дорослим, так і дітям. Збирати цікаво. Багато можливостей для ігр.
    Недостатки:
    Прикро, що можна зібрати лише 2 з 3.
  • 1.0

    17 лип, 2020
    Купила этот набор вполовину дешевле в будинку іграшок,что-то вы загнули...
    • 27 жов, 2022
      ⭐⭐⭐⭐ круто
    • 27 жов, 2022
      ⭐⭐⭐⭐ хочу играть в 3 миньона сразу!
    • 5.0

      3 лис, 2020
      Не знаю, никогда цен дешевле, чем здесь не видела. Плюс, часто бывают скидки. Вот даже сейчас -50%.
    • 16 вер, 2020
      Обратите внимание на акции от нашего магазина, цены динамические и зависят от поставок. Напишите нам на почту, мы постараемся сделать для вас спец предложение: legolego.com.ua@gmail.com
      • 6 жов, 2020
        А, мне можно Вам на почту написать? Много чего нравится, но цены "кусаются")))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

136 шт.
6+