>
В наявності
15999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

502 шт.
4 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
16098 грн
16083 грн
+ =
16298 грн
16251 грн
+ =
18198 грн
17847 грн
+ =
16148 грн
16125 грн
+ =
16298 грн
16251 грн
+ =
16698 грн
16587 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У той час, як болото в грі Майнкрафт є не найкращим місцем для круїзу, мандруючи його просторами можна нарватися на ще більші неприємності - потрапити до відьми. Що в грі, що в наборі LEGO "Хатина Відьми" вона агресивно обстоює свої кордони і закидає героя різними зіллям. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21133 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 502 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), роздільник деталей і призначений від 8 років. Тематика набору - пригоди. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Персонажі на болоті

Незважаючи на не найкращі особливості життя на болоті, в наборі ЛЕГО 21133 представлено кілька різних фігурок:

  • Алекс - головна героїня. Вона має зелену кофту і коричневі штани. Дівчина носить сірий нагрудник і має відразу 2 лопати;
  • відьма - агресивний персонаж. У неї фіолетовий плащ, а також коричневі штани. Голова і чорний капелюх представлені єдиною деталлю. Відьмині аксесуари - це різні кольорові баночки;
  • свиня - доброзичливий моб. Це збірний персонаж, для якого використовуються рожеві деталі. Обличчя принтоване;
  • 3 слимаки - невелике квадратне желе. Це маленькі салатові кубики з надрукованими обличчями.

Облаштування житла відьми

Традиційно для конструктора, збірка набору розділена на пронумеровані пакетики. Перший з них використовується для виготовлення деяких аксесуарів, які знадобляться пізніше. До числа цих предметів входять гриби, квіти, смолоскипи, зілля, казан, верстак, човен і так далі. Далі збирається основа - блакитні та зелені деталі працюють разом, щоб створити ділянки води і трави. Місцями розташовані квіти, гриби, латаття і бамбук. Також присутні 2 дерева зі звисаючою лозою. На одному з підвищень є функція стрибаючого слимака за допомогою повороту деталі Technic. 

Коли всі елементи природи зібрані, час перейти до житла відьми. Її хатина розташована на 4-х колонах, а зверху закрита дахом на петлях, тому її можна легко відкрити. Всередині можна виявити казан, верстак і розставлені зілля. Відьма ставиться на край даху, звідки отримує огляд на болото і може кидати зілля. Однак однією тільки хатиною її деталі не обмежуються. На протилежному боці збірки можна закріпити скриню, стійку з зіллям, а також розставити факели. 


 

Приєднуйтесь до Алекс у наборі ЛЕГО "Хатина Відьми", яка у своїй подорожі на маленькому човні причалила до зеленого берега з невеликою хатиною. І коли в голові проскочила думка про те, щоб вкрасти кілька склянок зілля, реалізація не змусила себе чекати. Досліджуйте болото і бийтеся з відьмою, щоб вивідати секрети її магії. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари