>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

88 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Багато з дітей в дитинстві хотіли стати космонавтами і відправитися вивчати великий і таємничий космос. Зараз це можна зробити за допомогою конструктора LEGO і улюблених персонажів з мультфільмів Disney. З цим нам допоможе набір під назвою 10774 "Космічна ракета Міккі Мауса та Мінні Маус" з серії LEGO Mickey and Friends, про який ми хочемо розповісти.

Велика ракета

Перше, що кидається в очі з моделей цього набору - це велика ракета, на якій відправляться в космічну подорож наші герої. За своїм реальним розмірам вона дійсно не маленька і має більше 15 см у висоту і 7 см в довжину. Ракета пофарбована в приємний блакитний колір. У верхній частині можна побачити принт овального ілюмінатора. Посередині ракети є квадратний виступ, що також має принт люка, в який за задумом, герої повинні потрапляти в ракету.

Для того щоб подивитися, що ж знаходиться усередині ракети її досить відкрити. Вона з легкістю відкривається навпіл і ви зможете побачити як виглядає кабіна пілотів всередині. В обох пілотів є зручні сидіння і бортові комп'ютери, за допомогою яких вони відслідковують показники ракети і навколишнього середовища. Також за другим сидінням є відсік, куди пілоти можуть складати знайдені ними різні предмети. У кабіні є їжа - гарячий хот-дог і жовта чашка з напоєм.

Стояти вертикально на землі ракеті дозволяють три червоних елемента. Вони піднімають ракету над землею і дозволяють їй злетіти. Внизу ракети розташований двигун сірого кольору, який випускає полум'я.

Наукова станція

Стежити за рухом ракети і її показниками можна буде з наукової станції. Це відкрита споруда, яка має великий сенсорний монітор з великою кількістю кнопок, важелів і дисплей. Для отримання інформації від ракети здалеку, використовується велика антена, яка високо висить на залізній конструкції. Праворуч від дисплея є прозорий купол. Туди можна покласти різні речі з інших планет для докладного вивчення. Над дисплеєм знаходиться великий чорний значок у формі голови мишки, який вказує, що це станція Міккі і Мінні. Також, з боків від неї, розташовані дві сирени, які в разі потреби включають тривогу.

Вивчайте космос

На цій ракеті наші космонавти можуть полетіти на різні загадкові планети і вивчити живність на них. Для обігравання найкрутіших сюжетів в цей набір були додані незвичайні елементи. Це невідомі зелені кристали і напівпрозорий зелений купол, в якому мешкає інопланетянин. Чи зможете ви вступити в контакт з ним і подружитися?

Мініфігурки

У наборі LEGO 10774 відповідно є мініфігурки Міккі і Мінні, які одягнені в спеціальні скафандри для знаходження в космосі. У наших героїв є фотоапарат, щоб знімати цікаві речі для вивчення і детектор для пошуку незвіданих артефактів.

Як придбати цей набір?

Набір конструктора LEGO 10774 "Космічна ракета Міккі Мауса та Мінні Маус" з серії LEGO Mickey and Friends можна купити в нашому магазині.

Підготуйте вашу ракету і відправте Міккі і Мінні на зустріч до пригод в космосі!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари