>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

104 шт.
1 шт.
14 × 4.6 × 12 cm
7+
0 шт.

Опис

Перейдіть в казковий світ Легенди Чіма разом з унікальним ігровим набором від LEGO. Перед вами рідкісний конструктор серії Legends of Chima.

Вирушайте разом з Еріс до чарівного королівства Чіма, щоб врятувати Легендарного Орла. За допомогою сокири Егглаксора подолайте царя скорпіонів Скорма, який захопив у полон вірного друга Еріс. Зробіть все що зможете, щоб звільнити могутнього птаха.

Про набір

Ігровий набір LEGO Legends Of Chima Легендарний Орел (70124) складається зі 104 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки зі зброєю та аксесуарами, аркуша наліпок та карти для сканування Легендарного Орла в онлайн гру. Конструктор призначений для дітей віком від 7 до 14 років.

Мініфігурка в наборі - це Еріс представниця клану Орлов, світло-блакитна орлиця з білим пір'ям. Одягнена в золоту броню із зеленою сферою Чі на грудях. На голові білий крилатий шолом з промальованою діадемою та дзьобом. Білий шолом гармонійно поєднується з прекрасними крилами Еріс. На ногах принт у вигляді золотих наколінників, в одній руці має сокиру Егглаксор, а в другій блакитний прозорий щит.

Еріс просто любить пригоди, добре розповідає різні захоплюючі історії на відміну від інших нудних представників клану. Має винятковий розум, хитра та кмітлива у бою, чудовий боєць та стратег, у всіх своїх проявах. Еріс ніколи не здається навіть у най безнадійних і найнебезпечніших ситуаціях завжди знаходить вихід і надихає інших на перемогу. Чуйна та вірна, справжній натхненник для всіх представників клану Орлів.

Легендарний Орел із кубиків ЛЕГО

Легендарний Орел із кубиків ЛЕГО може здивувати кожного. Успішне поєднання зовнішнього вигляду живого орла з дизайном літака виглядає по-справжньому круто. Готова модель вражає своєю кольоровою гамою, параметрами та продуманими пропорціями. Потужні пазурі додають строгості, а рухливі суглоби лап дозволяють птаху виконувати різного виду маневри. Великі крила рухаються вгору і вниз, що чудово передають ефект польоту.

Але нехай вас не лякає складність конструкції, процес складання досить простий, головне будувати за інструкцією, тоді відмінний результат вам гарантований.

Вигадуйте нові сюжетні ігри з улюбленими персонажами анімаційного серіалу "Легенди Чіми". Комбінуйте набори серії для створення захоплюючих пригод, отримуйте яскраві враження та позитивні емоції. Запрошуйте друзів, фанатів Легенд Чіми, щоб здивувати рідкісним ігровим набором із орлицею Еріс.

Раритетний набір для справжніх пригод

Ігровий набір LEGO Legends Of Chima Легендарний Орел (70124) випущений у 2014 році, на даний момент є рідкісним та унікальним конструктором серії LEGO Legends Of Chima. Станьте щасливим власником унікального ігрового набору LEGO.

Конструктор безпечний для вашої дитини, виготовлений із високоякісних матеріалів та відповідає усім світовим стандартам якості та вимогам безпеки в даній галузі виробництва.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари