>
В наявності
9799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

515 шт.
3 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Коли необхідно зловити величезного динозавра-втікача, кожен непродуманий етап плану може стати фатальним. На щастя, Вік Хоскінс, ветеринар і охоронець знають свою справу, тому вирушають на пошуки тиранозавра на спеціальному автомобілі- клітці в наборі LEGO "Переслідування Тиранозавра".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75918 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 515 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 7 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Пошуковий загін

У наборі ЛЕГО 75918 відразу 3 мініфігурки зголосилися доставити динозавра назад до вольєра:

  1. Вік Хоскінс - керівник служби безпеки парку. Він одягнений у жовту сорочку з перекинутою порожньою кобурою і чорні штани. Одне з облич спокійне, а друге розлючене;
  2. неназваний ветеринар. На ньому біла сорочка, жовта жилетка з безліччю кишень, сірі штани з ременями і коричневий капелюх. У наборі він виконує роль приманки на мотоциклі;
  3. неназваний охоронець ACU. Дівчина одягнена в синій костюм служби безпеки. Є окремі деталі у вигляді бронежилета і шолома. Голова двостороння - зла і злегка усміхнена.

Оскільки набір присвячений затриманню тиранозавра, то в нього додано саму, повернуту до життя, рептилію. Вона коричневого-помаранчевого кольору, може рухати кінцівками і відкривати зубасту пащу. Паща шарнірно-зчленована і в неї може поміститися мініфігурка.

Автомобіль для упіймання динозавра

Історія цього набору в тому, що співробітники служби безпеки мають намір використовувати ветеринара як приманку. Для нього в наборі передбачено блакитний мотоцикл, на якому чоловік може стояти і триматися за кермо. Використовуючи сигнальний вогонь - він повинен привести динозавра до автомобіля.

Головна збірка набору - вузькоспеціалізована вантажівка, призначена для перевезення великих предметів. Під час складання вона виходить набагато ширшою за стандартні автомобілі Парку, з невеликою кабіною і встановленою кліткою. З правого боку прикріплена обертова пускова система, ракета якої зафіксована за допомогою мотузки. З лівого закріплюється і перевозиться мотоцикл. На самій же машині розташовано кілька ящиків із предметами, які мають допомогти під час полювання, як транквілізатори. Однак основна особливість - це знімна клітка, яка додатково може відчинятися для поміщення в неї тиранозавра. 

 

Рушайте на пошуки динозавра, що втік, у наборі ЛЕГО "Переслідування Тиранозавра", використовуючи хитрощі у вигляді приманки і спеціальний автомобіль з кліткою для перевезення хижака. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    7 лют, 2024
    Зрештою, цей набір - це, по суті, тиранозавр, до якого додається кілька бонусних фіг та транспортний засіб. Фігурки круті, і було круто бачити жіночий персонаж в ролі охоронця. Тиранозавр - чудова і цікава модель, навіть якщо її корисність обмежена, якщо ваші збірки не пов'язані з динозаврами. Однак донці він вже сподобався і я готовий посперечатися, що незабаром я знайду його в колекції Duplo. На мою думку, автомобіль міг би бути кращим, однак завжди можна побудувати щось краще самостійно. Тому максимальну оцінку не поставлю, однак набір може мати певну цінність, особливо якщо ви хочете мати короля всіх динозаврів у своїй колекції.
    Достоинства:
    Жіноча мініфігурка на відповідальній посаді, яка не була зроблена надто жіночною. Тиранозавр - фантастична і рухлива модель. Деякі корисні деталі, такі як великі шини, а також кілька хороших наклейок.
    Недостатки:
    Вантажівка не закінчена або просто зібрана на скору руку. Та ж клітка 100% не втримала б динозавра всередині.
  • 5.0

    7 лют, 2024
    Мне очень понравилось собирать этот набор. Честно говоря, я купил этот набор ради тираннозавра. Я рассчитывал переделать остальное, но после того, как собрал его, то решил оставити так. Мне нравится внешний вид клетки тиранозавра, тот факт, что она съемная и как внутри помещается динозавр. Отдельный вертолетный подъемник в стиле «Затерянного мира» был бы хорош, чтобы поднимать и снимать клетку. Но приходится довольствоваться автомобилем. На одной стороне грузовика есть что-то вроде крюка. К нему прикреплена веревка, предположительно для того, чтобы поймать тираннозавра. Минифигурка может сидеть на пусковой установке, а пусковая установка поворачивается на двойном шарнире. К задней части грузовика прикреплен небольшой ящик для дротиков, а с другой стороны есть крепление для мотоцикла. Из персонажей есть 3 минифигурки в тематической одежде.
    Достоинства:
    Небольшие дополнения к инструкции в виде карты острова и локаций наборов. 7 точек артикуляции у динозавра, который и без того выглядит круто. 3 минифигурки. Возможность кастомизировать и настраивать автомобиль. Съемная клетка, в которую дино идеально помещается.
    Недостатки:
    Наклейки вместо принтованных деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари