>
В наявності
21499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 120 шт.
6 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
16+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Світ Юрського періоду оживає в наборах ЛЕГО Джурассік ворлд
Серія була створена за мотивами фільму «Парк юрського періоду», в якому всы динозаври ожили і почали полювання на людей. З конструктором Jurassic World пориньте в атмосферу фільму і випробуйте адреналін погоні від динозаврів. Побачте, що було б, якщо б люди жили в епоху динозаврів.
Тиранозавр - найнебезпечніший звір Юрського періоду
Запасайтеся сміливістю, для того щоб боротися з цим динозавром. Його бояться не тільки люди, але і всі інші динозаври. Незважаючи на це, він не найбільший з усіх динозаврів. Його відмінна риса - два ряди гострих зубів, які перекусять навіть метал і жахлива жорстокість разом з постійним відчуттям голоду.
Джон Хаммонд, Ян Малкольм, Еллі Саттлер, Алан Грант, Рей Арнольд і Денніс Надр залишилися в парку Юрського періоду віч-на-віч з цим чудовиськом. Ваше завдання - не тільки врятуватися, але і не дати тиранозавру вирватися назовні. Складіть свій сценарій подій і вирішуйте, хто переможе: Юрський період або Голоценова епоха.

Характеристика набору
1. Набір «Буйство тиранозавра» досить великий - складається з 3120 деталей, і тому, орієнтований на дорослих любителів конструювання від 16 років. У набору не тільки цікава історична тематика, але ще і багато аксесуарів і особливостей, які роблять його дуже точним і деталізованим.
2. Реконструкція тиранозавра рухає хвостом і вміє кусати за допомогою рухомої щелепи.
3. Ворота в парк Юрського періоду відкриваютcя і закриваються, над ними висить напис «Jurassic world». Зі зворотного боку над ними механізм, який рухає двері.
4. З іншої сторони воріт вбудовані приміщення парку: Аллан Грант в одному з них досліджує яйця  динозаврів, які вилупились; сцена з Деннісом Надр, збірною грязьовою гіркою і кремом для гоління; Джон Хаммонд в їдальні, поїдає морозиво, Ян Малкольм спить в бункері на ліжку, Еллі Сетлер, яка намагається впоратися з відключеним живленням, але злякалася, побачивши в решітці криваву руку Арнольда; Рей Арнольд в своєму кабінеті з купою моніторів і  стільцем, який крутиться. І, звичайно ж, як без туалету, в цьому наборі він в досить незвичному, раритетному дизайні.
5. Елементом набору також є плита-стенд, на якій намальований динозавр і описані його основні характеристики.
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Jurassic World Буйство тираннозавра (Артикул: 75936) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по г. Киев, а й по всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари