>
В наявності
2699 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

428 шт.
4 шт.
38.2 × 6 × 26 cm
8+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Вигадане місто Ньюбері знову атакують підступні, озлоблені привиди. Цього разу потойбічні сутності вселилися в байкерів, але наші головні герої, як завжди врятують місцевих жителів. Джек та Ель-Фуего вже готові прийняти бій та знищити примар. Пригоди та загадки кличуть!

Опис

Конструктор LEGO Hidden Side Каскадерська вантажівка Ель Фуего (70421) була випущена влітку 2019 року, але й сьогодні він залишається на хвилі популярності. В основу серії покладено історію приморського містечка Ньюбері, яке регулярно піддається нападу злісних привидів. Ці сутності вселяються у місцевих жителів та будівлі, але головні герої щоразу гідно відбивають атаки монстрів!

У комплекті раритетного набору – 428 деталей, з яких збираються крута вантажівка для трюків та трицикл. Також у коробці можна знайти 4 мініатюрні фігурки та друковану, детальну інструкцію. До речі, крім звичайного алгоритму для збирання, виробники рекомендують використовувати його віртуальний варіант - LEGO Builder. 

Конструктор розрахований на «будівників» від 8 років та старше. Хочеться відзначити, що набір підходить не лише для цікавого дозвілля. З його допомогою добре розвивається уява, креативне та творче мислення, уважність, посидючість, дрібна моторика пальців. 

Однією з переваг лінійки LEGO Hidden Side була можливість грати у конструктор із використанням доповненої реальності. На даний момент часу однойменний мобільний додаток вже не доступний, але при цьому набір не втратив свого шарму та захоплюючості!

Особливості

  • З «цеглинок», що є в комплекті, будується трюковий, ефектний автомобіль із задньою підвіскою. У ньому є два місця для мініфігурок. На задній частині кузова встановлена протонна, потужна гармата, з якої зручно знищувати приведення.
  • Вантажівка яскраво-червоного кольору з невеликими зеленими вставками пересувається на великих колесах. 
  • Також можна зібрати триколісний, крутий, двомісний мотоцикл.
  • Габарити трюкової вантажівки становлять 17/10/10 см (довжина, ширина та висота).
  • Аксесуари із набору: примарний пістолет, мобільний телефон головного героя, брухт, лопата.

Мініфігурки

  • Основний персонаж серії – Джек Девідс. Винахідливий, кмітливий і хоробрий хлопчина з Ньюбері. Він навчається у звичайній школі, веде цілодобові стрими, а на дозвіллі позбавляється потойбічних сутностей.
  • Водій-каскадер Ель-Фуего. Колись він був людиною на ім'я Дуглас Елтон, але пожертвував собою і став примарою, що вселилася в скелет шкільної лабораторії. Ель-Фуего допомагає Джеку боротися із привидами. 
  • Дуейн і Джоуї – байкери, якими опанували злі сутності.
  • Собака Спенсер – примара та домашній вихованець Джека. 

Пориньте в містичний та захоплюючий світ пригод разом із конструктором Каскадерська вантажівка Ель Фуего (70421) із серії LEGO Hidden Side! Грайте із сім'єю чи друзями, вигадуйте свої лінії розвитку сюжету, відчуйте себе сміливим мисливцем за привидами!

 

 

  • 3.0

    11 сер, 2019
    Странная немного серия, я её не понял. Сын очень попросил такой конструктор - я конечно же не смог ему отказать. Конкретно этот набор достаточно обычный, большая машина и мотоцикл. Что-то я не особо заметил разницу с теми же сериями Креатор или Лего Сити. Сын показал фишку, что можно с игрушкой взаимодействовать через планшет (играть с этим транспортом в виртуальной игре). Я так и не понял, это фишка вообще всего лего или только конкретного конструктора.
  • 5.0

    1 сер, 2019
    LEGO Hidden Side Трюковий грузовик Ель Фуего черговий фантастичний набір. По-перше привернула увагу сама упаковка. Почитала опис, багато діталей, а значить можна зібрати безліч елементів. Завдяки додатку та телефону набір оживає. Дітям сподобалось ловити привидів. Вигадувати про них історії. Доречі, машинка місца, витримує трюки, придумані дітьми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари