>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

305 шт.
6 шт.
38 × 7 × 27 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

ЛЕГО Календар Гаррі Поттер

Складно знайти людину, яка не читала або не дивилася Гарі Поттера. Цей персонаж завоював широку популярність у всьому світі і викликає позитивні емоції, як у маленької дитини, так і у його дорослих батьків. Відома данська компанія не могла обійти стороною такого знаменитого персонажа і розробила унікальний конструктор - ЛЕГО Календар Гаррі Поттер.

Тільки уявіть, ще вчора ваш малюк дивився на свого улюбленого героя крізь екран телевізора, а тепер у нього з'явилася можливість потримати знаменитих чарівників в руках. Варто відзначити, що мініфігурки і аксесуари є точною копією своїх оригіналів з фільму. Тут можна знайти знамениту копію поїзда Хогвартс-експрес, збірний камін з різдвяними прикрасами, стіл Великого залу з різними кухонним приладдям, п'єдестал, прикрашений 4-ма прапорами факультетів, а також багато іншого. Але найголовніше в наборі LEGO 75964 - це 6 мініфігурок:

• Гаррі Поттера;
• Герміони Грейнджер;
• Рона Візлі;
• Альбуса Дамблдора;
• професора Флитвіка;
• Архітектора Хогвартса;
• Буклі.

Вони мають рухливі кінцівки, що робить гру ще цікавішою. Дитина має можливість придумувати свої унікальні ігрові ситуації або створювати вже популярні сцени з фільмів та книг. Будьте впевнені, ваша дитина з головою порине в гру та отримає море позитивних емоцій. Але це ще не все! Після гри конструктор може стати чудовою прикрасою домашнього інтер'єру, яке буде радувати око при кожному погляді.

75964 LEGO - це прекрасний подарунок на день народження, Новий рік або будь-який інший свято. Саме завдяки цій іграшці ви зможете показати малюкові свою любов і турботу, яку він запам'ятає на все життя.

Зверніть увагу, що в коробці знаходиться 305 деталей різної форми і розміру. Завдяки запатентованій системі кріплення вони відмінно між собою взаємодіють і точно сподобаються дітям віком від 7-ми років. Деталі робляться з міцного, але екологічно чистого пластика, тому повністю нешкідливі. Вони проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва, тому не мають гострих кутів, небезпечних виступів і інших неприємних зон. Можете бути впевнені, поки малюк грає, вона знаходиться в абсолютній безпеці.

Варто зазначити, що під час гри діти не тільки розважаються, але і розвиваються. Дрібна моторика рук, фантазія, логіка, уява і, нарешті, комунікативні здібності - все це безпосередньо задіюється в процесі гри. В результаті виходить дивовижна можливість поєднати приємне з корисним.

  • 5.0

    5 лис, 2020
    Конечно же, первое, что мы видим, купив набор - коробка. И надо отдать должное лего, сделана она великолепно. Прикреплю фото - посмотрите. Много полезных запасных деталек: бабочки от смокинга, пламя свечи и тд. Минифигурки обалденные: Гарри и Рона в свитерах Уизли, Гермиона с уникальным торсом, Дамблдор и Миневра (уже встречались в 75954) и уникальный Флитвик. Флаги факультетов, снеговики, елки, угощения - все есть. И даже нету приставучих наклеек - только принты.
    Достоинства:
    Вся мебель прекрасно гармонирует. Незабываемые эмоции, когда открываешь следующее окошко.
    Недостатки:
    Для игры не особо подойдет, набор больше как дополнение к другим.
  • 5.0

    5 лис, 2020
    Я навіть не знаю кращого новорічного набору лего, ніж цей (можливо лише пряничний будиночок). Все настільки мило та з любов’ю зроблено. Ці міні-міні фігурки, Гаррі з першої частини фільму у светрі мами Рона, Букля - просто дивовижно. За 24 дні збирається ціла історія. Мої дітлахи залюбки граються, щоразу вигадуючи щось нове.
    Достоинства:
    Новорічна атмосфера. 100% схожість з фільмом.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • 5.0

    5 лис, 2020
    Зазвичай я не звертаю уваги на коробку, але тут вона так гарно оформлена в новорічному стилі, що просто не можу не відмітити це. Кожного дня, відкриваючи віконечко знаходимо чи мініфігурку, чи невеликий конструктор. По закінченню 24 днів маємо ціле святкування, навіть індичка є. Створюється просто неймовірна новорічна атмосфера. Якщо хтось вагається чи варто купувати цей набір, навіть не думайте - він просто must have.
    Достоинства:
    Чудовий набір для прихильників Гаррі. Унікальна мініфігурка Флітвіка. Тайли гербів факультетів.
    Недостатки:
    Шкода, що наступний ще не вийшов)
  • 5.0

    3 сер, 2020
    Як і більшість мам,я починаю готуватись до Нового року із літку. Коли побачила цей набір,зрозуміла - це те що треба. Особливо мене вразили камін та ялинка. Все продумано до дрібніць. А, улюблені герої неодмінно порадують мою малечу. У якості сумнівів не має. Отож рекомендую і Вам (доки набори ще є).
    • 5 лис, 2020
      Повністю погоджуюсь, набір чудовий. Переконана, що ближче до Нового року його взагалі не можно буде придбати, всі розберуть. Тому якщо є така можливіть - беріть заздалегідь. Він цього вартий.
  • 5.0

    17 гру, 2019
    Заказали этот супер календарь по предзаказу. В этот же день перезвонили, уточнили точную дату прибытия на склад и когда смогут отправить. Отправили набор точно в срок. Менеджер очень любезный, порекомендовал сопутствующий товар для удобства игры фигурками из набора. И отдельное спасибо за хорошую упаковку! Приехал в плотной картонной коробке и внешний вид календаря в идеальном состоянии. Уже не терпится увидеть радость и сияние маленьких глазок при получении маленького и приятного подарочка каждый день до Нового года!
    • 5 лис, 2020
      Ну так что, набор понравился? А то хочу своей малышне взять и не знаю стоит ли. Выглядит интересно, а как на самом деле?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари