>
Під замовлення
319 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

50 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO Friends 41360 "Пересувна ветеринарна клініка Емми" є мобільною ветеринарною клінікою Емми — відмінний набір для молодих ветеринарів і любителів тварин. Ветеринарний набір LEGO був розроблений для дошкільнят і маленьких дітей 4+ років. Швидка допомога для тварин зі спеціальних стартових кубиків полегшує збірку маленьким дітям. Завдяки набору діти розвивають моторику, свою уяву і впевненість в собі, знайомлячись зі світом, побудовою чогось цікавого з кубиків LEGO. Цей простий набір для дітей включає ветеринарні аксесуари для довгих годин гри: стіл для огляду хворого вихованця, шприц, тарілку, собачу кісточку і пляшку молока. Ще Ви знайдете мініфігурку Емми з серії LEGO Friends і мініатюрну фігурку мопса.

  • 5.0

    3 бер, 2019
    Полезная модель конструктора, ведь с малого возраста с его помощью можно научить ребенка двум важным вещам - любви к животным, а также помощи и уходе за теми, кто в этом действительно нуждается. В наборе небольшой автомобиль с местом для героя набора девочки Эммы, а также небольшая кабина, куда можно посадить собачку. Для оказания ей помощи в наборе есть специальный стол для осмотра, шприц, а для заботы и кормления - тарелочка, косточка, бутылочка с молоком, расческа. Приятно наблюдать, как ребенок ухаживает за животным, это развивает такие важные качества как доброта и сострадание.
  • 5.0

    31 січ, 2019
    Покупала конструктор на подарок племяннице 5 лет - ей очень понравился, такого еще у нее не было. Все понятно и легко, не нужно мучить ребенка. Хорошее продолжение для игрушечного кукольного лего-городка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари