>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

235 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.3

Опис

Стати справжнім перукарем
Конструктор LEGO Friends 41391 Перукарня Хартлейк Сіті відмінно підходить юним перукарям. Вирушай в перукарню Хартлейк Сіті і кардинально зміни своє волосся. До того ж Емма може скласти тобі компанію, адже вона йде до стиліста Ніні. Спочатку потрібно гарненько вимити волосся в раковині, схожою на черепашку. Поки волосся сохне, чашка гарячої кави буде якраз до речі. Після чого можна брати в руки ножиці і приступати до роботи. Залишилося тільки прикрасити зачіску модним бантиком і крутими аксесуарами. Дитина може побувати в ролі перукаря і приємно проводити час з друзями. Конструктор ЛЕГО дає безмежні можливості для гри.

Про набір
LEGO Friends 41391 Heartlake City Hair Salon є новинкою, і точно сподобається маленьким дівчаткам. Набір містить в собі 235 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З деталей дитина може зібрати барвистий салон краси, з усіма необхідними аксесуарами. Крісло, раковина, перуки і багато іншого чекає вас в унікальному наборі ЛЕГО. Також не варто забувати і про двімініфігурки милих дівчаток, якими так захоплююче грати. Ваша дитина може розіграти цікаві ігри, як наодинці, так і з друзями. Набір відмінно підходить дітям віком від 6 років і здатний подарувати море задоволення і емоцій.

Про серії
Конструктори серії Friends пропонують малюкові, переміститься в цікаве місто Heartlake City, в якому живуть 5 подружок: Стефані, Мія, Олівія, Емма і Андреа. Набори цієї серії покликані, в першу чергу розважити малюка і доставити йому море задоволення. При цьому під час гри у дитини розвиваються комунікативні навички, які знадобляться йому в дорослому житті. Також не варто забувати про фантазії і дрібну моторику рук. Конструктор LEGO Friends 41391 Перукарня Хартлейк Сіті буде відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються тільки офіційним дилером і не можуть нанести шкоди малюкові. Купити LEGO Friends 41391 Heartlake City Hair Salon ви можете на нашому сайті.

  • 5.0

    24 лют, 2021
    У жителей Хартлейк-Сити всегда безупречные волосы, у которых нет ни единой прядки. Отсюда следует, что вокруг должно быть несколько довольно хороших парикмахерских, чтобы обслужить всех. В 2015 году открылась парикмахерская Наташи, а теперь в городе появилась конкуренция. В наборе 2 минифигурки: Эмма, стандартная для серии друзей и Нина. К слову, в предыдущем наборе было почти на 100 деталек больше. Сборка начинается с простой мебели, а далее постепенно все наполняется специальными аксессуарами и становиться все больше похоже на парикмахерскую. Отлично подойдет любой девочке.
    Достоинства:
    Понравилась инструкция со звездными сборками и полосой прогресса. Здесь есть все, что нужно в небольшой парикмахерской.
    Недостатки:
    По сравнению с прошлым набором этот меньше и проще, даже деталей почти на 100 меньше. Как по мне, то все слишком "по богатому".
  • 3.0

    23 лют, 2021
    Этот набор настолько похож на старую парикмахерскую, набор 41093, что мы с дочкой не могли включить его в наш город. К чему в нем сразу 2 парикмахерские...В итоге я отдал его племяннице, так как в старом наборе детали были лучше. Я был очень разочарован, увидев столько повторов. Сборки друзей также в целом стали намного проще. Раньше в домах девушки были полные стены и детализированные комнаты, теперь это только половина стен. Очень надеюсь в будущем увидеть проекты получше.
    Достоинства:
    Набор нормальный, много аксессуаров. Просто у нас есть чуть получше.
    Недостатки:
    По сравнению с теми наборами, что были раньше, то сейчас они стали проще и примитивнее. Даже стены не все.
  • 5.0

    23 лют, 2021
    Этот набор небольшой, но набит аксессуарами. Брала для дочки, поэтому напишу отзыв с её слов. Я люблю украшения для волос и банты. У Нины (парикмахера) классная одежда и прическа. Мне нравится, что помимо причесок, вы можете читать газету и есть вишню. Единственный минус: если вы хотите, чтобы куклы намочили волосы, вы не можете заставить их лечь с волосами в ракушку. Но в целом отличное дополнение к моему городу.
    Достоинства:
    Не знаю, как я в детстве жила без таких наборов лего, но вот дочка без них точно не может. В наборе очень много аксессуаров настоящего девчачьего набора.
    Недостатки:
    Как-то не продуманно с ракушкой.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари