>
Під замовлення
5999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

726 шт.
3 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Екстремали-спортсменки Емма, Стефані і Джой вирішили відпочити від суєти великого міста і вирушили в лісовий табір, де на них чекає будинок на дереві, побудований вже давно. Цей великий дерев'яний двоповерховий будинок - справжня знахідка для любителів активного відпочинку на природі. На першому поверсі розміщена кухня і сходи нагору, на другому поверсі, горищі - оглядовий майданчик на стовбурі дерева і «тарзанка», з якої можна стрибати в води гірського озера, до якого впадає кристально чистий струмок. Крім цього, в розпорядженні дівчаток - хиткий міст між скелястою горою і другим поверхом будинку, звивиста гірка, що спускається прямо в озеро, стінка для альпінізму і, звичайно ж, маленькі вихованці - лисеня і пташка!

 

 

  • 5.0

    17 гру, 2018
    Були в гостях у друзів побачили цей конструктор, діти так захопливо грали в нього, фантазували, дуже цікавий, яскравий.Замовили та собі такий, оформили швидко, сервіс відмінний.Доставка, упаковано все акуратно.Пригледіли ще, будемо користуватися послугами, всім задоволені.
  • 5.0

    20 жов, 2018
    Конструктор просто сказочный, конечно, деталей и элементов очень много, но мы с дочкой получили огромное удовольствие пока собирали его да и сейчас она играет с удовольствием! Лего супер!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари