>
Під замовлення
149 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

31 шт.
1 шт.
17 × 2 × 19 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Олівія вирішує відправитися в самостійне плавання по лісовій річці. Для цієї мети їй знадобиться зелений моторний човен, рація і, звичайно ж, уміння плавати. Ось, наприклад, її човник пропливає повз жаби, яка здивовано дивиться на моторний човен, йдучи біля красивого річкового латаття.

 

  • 5.0

    20 гру, 2018
    LEGO Friends Лодка для джунглей гарний початок знайомства з лего. 149 грн приємна ціна. Купила донечці цей набір, вона задоволена. З лодкою купаємось, влаштовуємо перегони. Дівчинці дали ім'я. Самі вигадуємо сюжети для ігор. Світ лего різноманітний, рада, що ми почали знайомство із ним. Рекомендую всім лего, набори якісні, жодної зазубринки або неприємного запаху.
  • 5.0

    5 лис, 2018
    Конструктор цікавий, середнього рівня складності. Всі комплекти деталей знаходилися в ілюстрованій упаковування.Кольори яскраві, насичені. Влаштовує своєю якістю на всі 100! Рекомендую!

Рекомендуємо подивитися ці товари