>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

49 шт.
1 шт.
15 × 5 × 21 cm
6+
0 шт.

Опис

Для батьків
Ніщо не може так порадувати дитину, як магазин іграшок. Конструктор LEGO Friends 41409 Emma's Shopping Play Cube надає просто величезні можливості для гри. Мало того, що дитина може грати з цілим магазином, так йї ще й доступні окремі іграшки магазину. Таким чином, малюк буде повністю занурений в гру, а ви зможете, нарешті, зайнятися своїми справами або відпочити. Набір ЛЕГО не тільки дарує дитині море позитивних емоцій, а й всебічно розвиває її. Такі якості як уява, фантазія, комунікація дуже важливі в дорослому житті, тому необхідно розвивати їх, починаючи з раннього дитинства.

Для дитини
Досить нудьгувати! Пора відкривати магазин іграшок. Дивись скільки клієнтів вже стоїть біля входу. Потрібно підібрати іграшку кожному з них. Комусь може сподобатися великий літак, а хтось захоче купити залізний локомотив. Головне не забути розрахуватися з кожним клієнтом і видати йому здачу. Для цього у тебе буде справжній касовий апарат, він не дасть помилитися і буде зберігати всі зароблені гроші.

Особливості набору
Розкриваючи упаковку, дитина виявить в ній невеликий куб, всередині якого і знаходиться магазин іграшок. Куб розкривається і ділить конструктор на дві частини. Це дозволить дитині грати разом зі своїми друзями, не відчуваючи при цьому дискомфорту. Конструктор ЛЕГО ДРУЗІ 41409 Ігровий кубик Емми - Магазин іграшок складається з 49 частин, які відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити малюкові. Набір відрізняється своєю простотою, тому відмінно підійде для першого знайомства з ЛЕГО. Дитина знайде всередині коробки маленьку фігурку дівчинки, іграшковий літак, локомотив, касовий апарат і багато іншого. Приємною особливістю є те, що всі деталі кріпляться не тільки всередині куба, але і зовні.

Всі набори ЛЕГО сертифіковані і оригінальні. Купити LEGO Friends 41409 Emma's Shopping Play Cube за доступною ціною, ви можете на нашому сайті. А якщо у вас залишилися питання, наші фахівці з радістю вас проконсультують.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари