>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

488 шт.
2 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Непосидючі подруги Мія і Стефані обожнюють далекі подорожі і незвичайні маршрути. У своєму яскравому трейлері вони можуть проїхати багато кілометрів, якщо у них є достатньо приваблива мета. Машина дівчаток з набору ЛЕГО 41339 заслуговує на окрему згадку - вона дуже містка, її лівий борт відкривається, завдяки чому можна грати мініфігурками і в салоні машини. На даху авто розміщено надувний човен, там же є надбудова для спального місця. З правого борту є двері для входу в салон і вікно з навісом, який можна прибрати. Висока прохідність забезпечена трьома парами коліс. Крім двох мініфігурок і машини в наборі LEGO 41339 ви знайдете чорного коня, намет, дерево і стіл для пікніка.

 

 

  • 5.0

    10 лис, 2018
    Діти годинами можуть грати в цей конструктор, що для мам дуже добре, можна зайнятися своєю справою.За якістю відповідає, розвиває у дітей моторику рук, яскравий і цікавий.Рекомендувавши.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Купляла набір для доньки, але він і чудово підходить для хлопчиків, тому до нас часто приходить племіник погратися. Деталі міцні, щільно прилягають один до одного, за рік ще нічого не зламалося.
  • 5.0

    1 лис, 2018
    Конструктор привлек именно своим качеством, удачно продуман обладает хорошими данными, да и в целом хорошо сложен, доче понравился, спасибо за быструю доставку.
  • 5.0

    29 жов, 2018
    Покупал данный конструктор в 2 комплектах, для сына и дочери, могу отметить, что пожалеть о решении приобрести его не пришлось, так как конструктор очень хорошо продуман и детям пришелся реально по вкусу, таким образом вывод один, есть за что его ценить.

Рекомендуємо подивитися ці товари